To je to što me zanima!

'Cosby me silovao pa mi slao novac za dobre ocjene u školi'

Dao mi je dvije bijele tabletice, prebacio me preko lavaboa u kupaonici i silovao me straga. Nakon toga slao mi je dosta novca, ispričala žrtva Billa Cosbyja, Theresa
Vidi originalni članak

U filmu 'Let iznad kukavičjeg gnijezda' glumila je Rose, a imala je ulogu i u showu 'Love American Style' koji je bio popularan 70-ih. Louisa Moritz sada ima 68 godina i odlučila je da je vrijeme da i ona ispriča kako ju je Bill Cosby (77) seksualno napastovao

- Te sam večeri gostovala kod Johnnyja Carsona u 'Tonight Showu'. Čekala sam u garderobi da me pozove u studio i netko je pokucao na vrata. Otvorila sam. Bill Cosby stajao je u hodniku. Ušao je u garderobu i počeo pričati kako je upoznat s mojim radom te kako ću, pod njegovom protekcijom, sigurno postati velika zvijezda - ispričala je Louisa za TMZ. Sljedeći komičarev potez sablaznio ju je.

Prisilio ju na oralni seks

- Raskopčao je hlače i izvadio penis iz gaća. Rukama me pritisnuo na pod i njegov ud bio mi je pred licem. Jednom me rukom pritiskao dolje dok mi je drugom zgrabio glavu i gurao mi svoj penis u usta. 'Probaj ga, godit će ti i biti ti koristan na mnogo načina', rekao mi je - prisjeća se glumica

Isto kao i novinarka Joan Tarshis, Louisa kaže da se Cosbyju nije mogla nikako oduprijeti jer je bila sitna, a on znatno veći i jači od nje.  

- Kad je bio gotov, obukao se, okrenuo mi leđa i izašao van. Rekao mi je da mi je bolje da šutim kako ga ne bih uzrujala i uništila mogućnost da imam karijeru u Hollywoodu - ispričala je Louisa. Dosad je, dodaje, šutjela jer ju je bilo sram išta reći. Iako je cijeli slučaj sad već u 'debeloj' zastari, protiv Cosbyja će, kaže podići građansku tužbu. 

Dosad je sedam žena ispričalo svoju priču

Louisa je šesta žena koja je javno pričala o tome da ju je Cosby napastovao. Sedma je Therese Serignese (58). Ona je za The Huffington Post ispričala da ju je komičar prije 38 godina drogirao i silovao u svojoj hotelskoj sobi. 

- Imala sam 19 godina. S roditeljima sam bila u Las Vegasu. Kad sam bila u trgovini, muškarac mi je prišao s leđa i pitao me želim li se udati za njega. Okrenula sam se i nasmiješen Bill Cosby stajao je iza mene. Sudjelovala sam u njegovu showu i nakon toga zaštitari su me otpratili do njegove sobe - prisjeća se medicinska sestra Therese. 

Kaže da joj je dao dvije bijele pilulice koje je popila i počela gubiti svijest. Sjeća se samo da je bila u kupaonici, sagnuta iznad umivaonika, dok ju je Cosby silovao straga

Slao joj je novac

Unatoč tome, Therese i Bill ostali su u kontaktu i viđali se s vremena na vrijeme. Komičar joj je čak financijski pomogao - za svaku peticu koju je dobila na fakultetu poslao bi joj 500 dolara, oko 3000 kuna, a kad je imala prometnu nesreću u kojoj je jako ozlijeđena poslao joj je pismo, fotografiju i 30.000 kuna. Kaže da ju je ponovno silovao sredinom 80-ih tijekom jednog od njihovih susreta. 

- Nije mi jasno kako može poricati svoja djela i govoriti da sve te žene lažu. Zar nema savijest? Ne osjeća li se nimalo krivim i odgovornim - pita se Therese. 

Odvjetniku je cijeli slučaj postao apsurdan

Billov odvjetnik, Marty Singer, kaže da se on i njegov klijent ne mogu načuditi apsurdnosti cijelog slučaja i priča koje žene iznose. 

- Sve ovo postalo je smiješno - rekao je odvjetnik.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • luka nola 22.11.2014.

    Priča ne drži vodu.

  • dekiii006 21.11.2014.

    garant je tetama ponestalo financija,tj prestao im placat pa su se javile sve u isto vrijeme...

  • Freya 21.11.2014.

    Koliko je zena glumilo u coby show? 4? 5? .... hocu reci, je li se ijedna od njih javila ako je bio takav? ... ili su se druge iz nekog razloga urotile? Novac?

Komentiraj...
Vidi sve komentare