To je to što me zanima!

Cosby o zatvoru u kojem služi kaznu: 'To je moj Penthouse...'

Ostalo mi je još osam godina i devet mjeseci. Kada budem tražio uvjetnu kaznu, neće me čuti kako govorim da se kajem. Oni nisu bili tamo, oni ne znaju, rekao je
Vidi originalni članak

Glumac Bill Cosby (82) u kratkom vremenu prešao je put od omiljenog 'američkog tate' do omraženog 'seksualnog predatora'. Milijunska publika morala se naučiti na novu sliku omiljenog zabavljača, u lisicama. Zbog niza silovanja prijetila mu je kazna u rasponu od tri do deset godina zatvora.

Sud nije bio milostiv pa ga je prije dva mjeseca osudio na deset godina. Afera je krenula prije točno 15 godina, a od jedne, broj žrtava Cosbyjeva libida narastao je na 15. Sada je Cosby, prvi put od kada je iza rešetaka, dao intervju za medije.

- Ostalo mi je još osam godina i devet mjeseci. Kada budem tražio uvjetnu kaznu, neće me čuti kako govorim da se kajem. Bio sam tamo, ne zanima me koja skupina ljudi dolazi i razgovara o tome kada nisu bili tamo. Oni ne znaju - rekao je glumac za NNPA.

ŽIVOT IZA REŠETAKA Billu Cosbyju sve je lošije, a u zatvoru ga nitko ne posjećuje

- Sve je to namješteno, sve vezano za porotu - dodao je dok je telefonski razgovarao iz SCI Phoenixa, zatvora u Pennsylvaniji.

Otkrio je i kako kroz program reforme mentorira afroameričke zatvorenike.

- Ja sam povlašteni čovjek u zatvoru, moja ćelija je moj Penthouse - zaključio je.

Inače, Cosby je mogao dobiti maksimalnu kaznu od 30 godina zatvora zbog drogiranja i seksualnog napada na Andreu Constand 2004. Ipak, vjeruje se da je zbog velike starosti dobio lakšu kaznu.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • 27.11.2019.

    Mozes ti biti u penthouseu,isto si i dalje u zatvoru,iz kojeg po svemu sudeci,neces vise van... ;)

  • 26.11.2019.

    priznao je da je kriv i nek odgovara za to sta je napravio...

  • Dr.Gonzo. 26.11.2019.

    Ostani dzubre do kraja Bille, nemas se kome kajati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare