To je to što me zanima!

Costner nudi 52.000 $ mjesečno za djecu, bivša želi pet puta više: 'Ponuda je neprihvatljiva!'

Costnerov odvjetnički tim od početka brakorazvodne drame tvrdi kako Baumgartner traži ogroman iznos ne za djecu, već kako bi mogla nastaviti financirati svoje 'hobije', poput raznih kozmetičkih tretmana..
Vidi originalni članak

Taj iznos mi je totalno neprihvatljiv, poruka je Costnerove bivše Christine Baumgartner (49) nakon što je objavljeno kako joj je glumac spreman isplaćivati 52.000 dolara mjesečno alimentacije.

Ova bivša dizajnerica, koja tvrdi da ne radi od 2007. godine kad je par dobio prvo dijete, kaže da je njihovoj djeci potrebno 248.000 dolara mjesečno kako bi mogli nastaviti 'normalne' živote...

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Pa on zarađuje 65.000 dolara mjesečno samo od iznajmljivanja jedne nekretnine, a to je više nego što je spreman mjesečno plaćati za uzdržavanje svoje troje djece - tvrdila je Baumgartner na sudu. 

NASTAVAK RAZVODNE DRAME Sud naredio Costnerovoj bivšoj da iseli iz obiteljskog doma: 'Nemam vremena i novca za to'

Inače, TMZ je jučer objavio kako je sud naredio Baumgartner da iseli iz obiteljskog doma do 31. srpnja, iako njezin odvjetnički tim tvrdi kako ona nema 'ni vremena ni novca da to uspije u tom periodu'.

- Kevin Costner (68) je na sudu kazao kako ne može plaćati više od 52.000 dolara mjesečno. Rekao i je i kako će mu primanja za 2023. biti puno manja nego godinu prije jer ostaje bez honorara od Yellowstonea... - piše TMZ.

NESUGLASICE I DALJE TRAJU Kevin Costner traži od bivše da se iseli iz kuće, dao joj rok od 2 tjedna: 'Može, uz jedan uvjet...'

Costnerov odvjetnički tim od početka brakorazvodne drame tvrdi kako Baumgartner traži ogroman iznos ne za djecu, već kako bi mogla nastaviti financirati svoje 'hobije', poput raznih kozmetičkih tretmana..

Podsjetimo, Kevin i Christine imaju troje djece - Caydena (16), Hayes (14), i Grace (13), a glumac je izjavio da njihovo financiranje ne bi trebalo uključivati potrebe njihove majke.

DRAMI SE NE NADZIRE KRAJ Kevin Costner: 'Alimentacija je namijenjena djeci, a ne njihovoj majci, 248 tisuća je napuhano'

Idi na 24sata

Komentari 7

  • tomo100brt 07.07.2023.

    Ovdje se slažem sa njim. Samo djeci alimentacija, a to se lako izračuna. Sumnjam da je iznos koji ona traži baš taj iznos koliko to košta njihovu djecu.

  • liliZG2.0 07.07.2023.

    ne vidim koji je tu problem, sve je jako lako da izračunati , to je čista matematika...i jednostavna, uzmeš školarinu za svako dijete mjesečno, pa njihove slobodne aktivnosti , otprilike se zna što jedu, oblačit se ne moraju svaki mjesec u novu robu , rasporediti po sezoni, staviti to na papir i sve jasno...a dodati klauzulu ukoliko se dogodi nešto nepredvidivo, kao neki izdatak za zdrastvene potrebe, ako trebaju pomoć pri učenju ili neku novu slobodnu aktivnost to se posebno plaća prilikom nastanka iste i gotovo..... žena je potpisala što je potpisala i vrijeme je da ne kapricira, mislim da bi više dobila time da se već odselila nego ovako... sad se on baš zainatio....

  • mars7 07.07.2023.

    ona zeli sve njegove pare ne moze tako

Komentiraj...
Vidi sve komentare