To je to što me zanima!

Courteney Cox i suprug će dobiti prinovu u obitelji?

Popularna 'Prijateljica' navodno je otkrila svojim bližnjima da očekuje prinovu. Navodno su glumicu umjetno oplodili. Courteney već ima kćer Coco
Vidi originalni članak

Glumica poznata po ulozi Monice iz serije 'Prijatelji' sa suprugom se pojavila na nedavnoj dodjeli nagrada SAG. Na after partyju Courteney Cox (45) navodno je pila samo običnu vodu, što je potaknula nagađanja da je trudna. Izvori bliski glumici otkrivaju da je Courteney uzbuđena što opet očekuje prinovu.
- Toliko dugo je pokušavala zatrudnjeti, a sad se osjeća tako sretnom - otkrio je njen prjatelj i dodao kako je Courteney trudna već tri mjeseca. Navodno je bila na umjetnoj oplodnji.
- Vrlo je oprezna. Imala je nekoliko pobačaja i ne želi to još jednom doživjeti - otkriva izvor. Glumica navodno pati od antifosfolipidnog sindroma, poremećaja imunološkog sustava kojeg karakterizira pojačano grušenje krvi te spontani pobačaji. Courteney je posljednjih nekoliko mjeseci izjavljivala kako bi voljela prinovu u obitelji, ali da ne bi posvojila kao baš ne mora. U braku je s glumcem Davidom Arquetteom (39) od 1999. godine, a imaju već kćer Coco (5).

Idi na 24sata

Komentari 4

  • gec56 31.01.2010.

    Koliko njih.

  • 30.01.2010.

    A-ha, moje pljuvanje nije urodilo plodom, ali valjda je netko, donekle bistriji, u redakciji ipak reagirao

  • froddo 30.01.2010.

    Ideššššš! Sa suprugom je trudna... Divan naslov.

Komentiraj...
Vidi sve komentare