To je to što me zanima!

Courteney Cox ljubomorna na cure iz 'Seksa i grada'

Glumica je na neki način ljubomorna na četiri prijateljice iz filma 'Seks i grad' koje su po cijelom New Yorku snimale zanimljive scene za svoj film
Vidi originalni članak

Courtney Cox (45) žali što za vrijeme snimanja serijala 'Prijatelji' nije bilo više snimanja na ulicama New Yorka, nego se većina scena odvijala u stanovima. Cijel New York obljepljen je plakatima za drugi nastavak filma 'Seks i grad' pa je Courteney na neki način ljubomorna na četiri prijateljice. Ljubomorna je jer su one svoj film snimale na najatraktivnijim lokacijama na Manhattanu. Glumica se također nada da će i 'Prijatelji' doživjeti filmsko izdanje. U posljednjoj epizodi Monica i Chandler preselili su se iz grada, a Rachel i Ross su se pomirili te opet započeli vezu. Courtney je najzabavnije bilo dok je glumila Monicu u punašnijem izdanju jer se ispod šminke i kostima mogla puno zezati.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • cinderella 09.06.2010.

    prijetelji uvijek i zauvijek najbolja serija!!!i iskreno se nadam da će uskoro izaći i neki film s istom postavom..spavat ću ispred kina da ga pogledam!!!

  • gucica 09.06.2010.

    I ja sam ljubomorna na njih!

  • nella007 09.06.2010.

    pa bolje da i snime film Prijatelji neg Sex i grad hahaha..ok je serija i sve al prijatelji su prijatelji ;))))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare