To je to što me zanima!

Courteney u braku s Davidom imala čak sedam pobačaja?

Glumica i njen suprug David nedavno su izjavili kako žive odvojeno, ali još nemaju u planu rastati se. Navodno im je odnos u problemima zbog mnogih pobačaja
Vidi originalni članak

Kao razlog raspada 11-godišnjeg braka Courteney Cox (46) i Davida Arquettea (39) američki tabloid National Enquirer navodi sedam spontanih pobačaja glumice. Naime, par je navodno očajnički htio još jedno dijete što je dovelo do toga da je Courteney prošla kroz 'pakao'. Razočaranje bračnog para zbog svih nedaća, navodno je dovelo do problema u njihovom braku.  Posljednji pobačaj glumica je, kako tabloid navodi, imala dva mjeseca prije nego što su se ona i David razišli. U braku su dobili kćer Coco (6). Nedavno je glumica rekla kako se ona i David ne planiraju rastati.  Žive odvojeno, a vrijeme će pokazati što će se s njima dogoditi.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • TESSA_1 05.11.2010.

    svi je hvalite a ne govori se koliko se izgladnjival ai prebolila anoreksiju, te bolimiju, nije li to možda razlog??? prekrasna je izvana li bi joj koja kila i malo mozga dobro došlo

  • viktorijas 05.11.2010.

    pa takve stvari bi ljude trebale zbližiti, a ne udaljiti... ali ima kćer, 7 spontanih to je već muka za tijelo, bolje odustat u uživat u tom jednom ili ako želi još djece posvojiti, nego forsirati..

  • _Malibu_ 05.11.2010.

    Normalno je da im to utječe na odnos... takve stvari utječu na cijeli život, i sadašnji i budući. Samo hrabro naprijed, positive thinking! :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare