To je to što me zanima!

Courtney tužila vlasnica stana: Htjela ga je zapaliti i duguje mi

Udovicu Kurta Cobaina tužila je vlasnica stana kojeg pjevačica iznajmljuje. Tvrdi da ga je htjela zapaliti i da joj duguje dvije najamnine u vrijednosti od 306 tisuća kuna
Vidi originalni članak

Courtney Love tužila je vlasnica njujorškog stana kojeg pjevačica mjesečno iznajmljuje za 27 tisuća dolara (153 tisuće kn). Donna Lyon udovicu Kurta Cobaina optužila je da joj nije platila dvije najamnine u vrijednosti od 54 tisuće dolara (306 tisuća kn), tvrdi da je stan pokušala zapaliti i da ga je preuredila bez njezinog dopuštenja.

- Nisam joj dužna, plaćala sam joj mjesec za mjesecom kako smo se dogovorile. Vlasnica traži da joj dva mjeseca stanarinu platim unaprijed. Iako to nije u ugovoru, rado ću joj to platiti ako mi najamninu produlji za još šest mjeseci- rekla je Love i priznala da je zbog upaljene svijeće izazvala manji požar u stanu koji je brzo ugašen.

Glasnogovornik vatrogasaca izjavio je da je Love tijekom požara opekla ruke i da je odbila medicinsku pomoć.

Njezin odvjetnik izjavio je kako vlasnica stana, vrijednog osam milijuna dolara, samo želi privući pažnju kako bi stan lakše prodala. Problematična rokerica i vlasnica stana uskoro će se naći na sudu, a ukoliko sud Love proglasi krivom bit će izbačena iz stana.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • panika135 17.12.2011.

    zena je ozbiljno bolesna, u ludaru s njom

  • 17.12.2011.

    Tko u ovoj priči iznajmljuje, a tko unajmljuje stan? Dajte, predragi novinari, naučite značenje riječi našeg jezika.

  • ciLa 16.12.2011.

    Čudno??? Pa nije ona takva, pa ona je oličenje dobrote...:):):)

Komentiraj...
Vidi sve komentare