To je to što me zanima!

Cowellu prijetio 14-godišnjak: Ako te ikada sretnem na ulici...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Briana Bradleya tijekom audicije u 'X Factoru' razljutilo je kad ga je Simon Cowell pitao zbog čega je zaslužio da se natječe. Dečko je odmah postao agresivan
Vidi originalni članak

Producentu i članu žirija reality showa 'X Factor' tijekom dugogodišnje karijere vjerojatno nikad nije prijetio 14-godišnjak. No, u četvrtak Simon Cowell (51) ostao je šokiran riječima tinejdžera Braina Bradleya. Dječaka je Simon razljutio tako što ga je pitao zbog čega je on zaslužio da se natječe u talent showu.

- Yo, yo Simon, vidim te čovječe. Koji je tvoj problem čovječe? Jesi li ozbiljan? Kunem ti se tvojim životom ako te ikada sretnem na ulicama... - rekao je 14-godišnjak Simonu.

No, kada je počeo repati postalo je jasno da je i u njegovoj izvedbi prisutan prijeteći ton koji je šokirao publiku. Suci su u nevjerici buljili u dječaka koji je repao o svojoj majci.

- Briane dopusti mi da ti kažem ovo: ti si arogantan, antipatičan i argumentiran, ali ti si najtalentiraniji čovjek kojeg sam vidio nakon dugo vremena - komentirao je Cowell nakon nastupa. 

L. A. Reid, koji je producirao hitove Kanyjea Westa, Ushera i Rihanne, rekao mu je da tijekom svoje karijere godinama čekao na nekoga poput njega.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • SekaAllTimeLow 30.09.2011.

    kontam da je ovo gluma al da je zapravo, bilo bi zasluženo.. njihov Simon je nešto tipa naš Merlić.. muka mi je kad ih gledam u žiriju.. preoštri su, a često ljudima ni ne daju priliku da pokažu šta znaju (merlić nekad nakon 2-3 sec stisne x)..

  • odb 30.09.2011.

    ...ovo je odličan primjer za sve one domaće kvazi repere i wannabe crnce koji se prijavljuju na ovakve tipove natjecanja da vide koliko zapravo ispadaju smiješni...

  • klorovodik 30.09.2011.

    mali je super! Kad bi "pravi" pjevači bili ovako maštoviti i originalni, umjesto da se samo skidaju po novinama i sl., bilo bi puno bolje!

Komentiraj...
Vidi sve komentare