To je to što me zanima!

Crawford je prirodna ljepotica: Bez šminke odmara uz jezero

C. Crawford, čije je lice više od tri desetljeća krasilo naslovnice brojnih svjetskih časopisa, na ljepotu i izgled pazi zdravim stilom života i prehrambenim navikama
Vidi originalni članak

Na stijenama, napisala 48-godišnja Cindy Crawford uz svoju fotografiju koju je s obožavateljima podijelila na Instagramu. Bivša manekenka sa suprugom Randeom Gerberom (52) i djecom, sinom Presleyom (14) i kćeri Kaijom,  (12) uživa na odmoru na jezeru. 

Ponosna majka na društvenoj mreži objavila je i fotografiju kćeri i sina, a da ju odmor uz jezero opušta, otkriva i njezin izgled. Cindy i bez šminke izgleda prekrasno bez obzira na godine. Vrijeme provode igranjem na travnjaku, paddleboardingom - vožnja na dasci za jedrenje uz pomoć vesla. 

Cindy, čije je lice tri desetljeća krasilo naslovnice brojnih časopisa, na ljepotu i izgled pazi zdravim stilom života i prehrambenim navikama. 

Idi na 24sata

Komentari 110

  • user_379558 31.07.2014.

    Lijepa i zgodna žena nema potrebe za dodatnim ukrašavanjem pa nije ukrasno drvo.

  • gabriella_1 31.07.2014.

    Pa ljepotica i mora biti bez šminke! Još je moja baka, pokoj joj duši, znala reči da puder i pomada poljepšavaju svakakvog gada! U ono vrijeme gad nije značio karakternu osobinu, nego ružnu osobu. Treba uvesti izbor za mis bez šminke! Pa da onda vidimo ljepote!

  • CptNemo 31.07.2014.

    Jedna od najljepših žena svijeta, bila i ostala.

Komentiraj...
Vidi sve komentare