To je to što me zanima!

Crna koža i čipka: Kim je ipak pretjerala s odjevanjem North?

Kim Kardashian svoju trogodišnju kći North odjeva u dizajnersku trendi odjeću, većinom crne boje. Ovaj put, reality zvijezda kćeri je odjenula čipkastu crnu haljinu i crnu kožnatu jaknu
Vidi originalni članak

Kim Kardashian (35) odvela je svoju kćer North (3) na Broadway kako bi pogledale mjuzikl 'Kralj lavova'. Malena North bila je oduševljena predstavom, a paparazzi su uhvatili i trenutak kada je North skakala od sreće. 

Kim je za tu priliku odjenula crnu haljinu ukrašenu bijelom čipkom, a svoju je malenu North odjenula u crnu čipkastu haljinu i crni 'kožnjak' s 'resicama'. 

Otkako s North izlazi u javnost, Kim i Kanye svoju kćer uvijek odjenu u skupu dizajnersku odjeću koja je, gotovo uvijek, crna. Osim toga, djevojčici uvijek kosu zavežu u čvrstu pundžu navrh glave. 

Mnogi su komentirali da je Kim od North napravila 'mini verziju sebe' te neki smatraju da slavni roditelji jednostavno pretjeruju. Veliki skandal izbio je i kada je malena North na sebi imala kaput od pravog krzna, vrijedan oko 30.000 dolara. 

Idi na 24sata

Komentari 62

  • mali miki 06.06.2016.

    Preslatka curica, ali pored takvih roditelja, neće joj biti lako. Pustite djecu da budu djeca. Toliko je lijepe odjeće za djecu danas za kupiti, poglavito za curice, toliko lijepih živih boja, a ne crno za dijete. Ali očito je to roditeljima važno, jer je valjda jedino dijete stalno u crnini.

  • PutZaNigdje 06.06.2016.

    S obzirom da je Kim obukla spavaćicu i prošetala u njoj, ne čudi me u čemu je malena.

  • Ny 06.06.2016.

    znaci djete obuci u crno???? prelose... a izmedu ostalog unisti djete sa svojim zamislima pa nije to lutkica koju ces oblaciti po svom supljem mozgu!! pusti da bude curica i prije svega djete..

Komentiraj...
Vidi sve komentare