To je to što me zanima!

Crnka osvojila tenisača Pavića: Hvali se njezinim fotografijama

Obožavatelji se pitaju tko je djevojka koja je osvojila srce tenisača no Mate njezin identitet skriva. Jedina njegova poznata veza bila ona sa splitskom studenticom ekonomije s kojom je prekinuo zbog udaljenosti
Vidi originalni članak

Tenisač Mate Pavić (24) na društvenim mrežama pohvalio se svojom novom odabranicom.

Naime, Pavićevo srce osvojila je atraktivna crnka. Splićanin je prvo u travnju podijelio njezinu fotografiju koju je uslikao na zajedničkoj kavi, a potom je podijelio i zajedničku fotografiju uz more. Uz fotografiju stavio je emotikon srca te hešteg 'Vrhunska priča', a njegovi pratitelji su s oduševljenjem dočekali što više nije slobodan.

- 'Lipi ste skupa nema što', 'Predivni ste', 'Jeste slatki', 'Nek je sritno, fala Bogu da je lipša od tebe', 'Bilo je i vrijeme' - samo su neki od komentara, no jedan obožavatelj ipak je upozorio tenisača zbog nove veze.

- Kralju, nisu ti žene jača strana...drži se tenisa bolje ti ide - obrusio mu je jedan pratitelj. 

No da je njihova veza itekako ozbiljna potvrđuje i podrška s tribina koju je ova tajanstvena djevojka Paviću pružila tijekom humanitarnog turnira 'Gem Set Hrvatska' u organizaciji Zaklade Marin Čilić. Na Šalatu je stigla u društvu prijateljice u ležernom izdanju i bez previše make-upa.

Obožavatelji se i dalje pitaju tko je djevojka koja je osvojila srce tenisača no Mate njezin identitet uspješno skriva. To nije nepoznato jer je jedina njegova poznata veza bila ona sa splitskom studenticom ekonomije Ninom Petreš s kojom je prekinuo zbog udaljenosti i previše obveza.

PRINC WILLIAM NIJE VOLIO MEGHAN: 'Ono što je radio bilo je grozno'

Idi na 24sata

Komentari 6

  • opera 14.06.2019.

    Cura mi pari normalna, pravo osvježenje u moru instagramuša, pozerica i sponza.

  • mrTrobec 14.06.2019.

    Šta je to?

  • najindustrijalizovanija 14.06.2019.

    Tak tak

Komentiraj...
Vidi sve komentare