To je to što me zanima!

''Crnogorski Oskar'': Indira je slavila, a Severina odbila doći

NAJBOLJI Grupa Colonia je u Crnoj Gori dobila nagradu za popularnost. Srpski Alo piše da je Severina odbila doći jer joj nisu bili spremni platiti da pjeva na svečanosti
Vidi originalni članak

Lijepo je kad dobijete priznanje u svojoj domovini, ali kad vas nagrade u inozemstvu, to je nevjerojatna čast. Silno se ponosimo, kaže Indira Vladić (40).

Grupa Colonia dobila je “Crnogorski Oskar” za najpopularniju grupu u regiji. To im je priznanje dodijelila Crnogorska kulturna mreža koja je anketirala 200 ljudi diljem zemlje. Indirinu bendu konkurenti su bili Bajaga i Instruktori, Crvena jabuka, Van Gogh... Osim Indire i dečki iz benda, razlog za slavlje imala je i Severina Vučković (41), koja je osvojila Oskara u kategoriji najpopularnije pjevačice.

Unatoč tome, Splićanka se nije pojavila na dodjeli.

Srpski portal Alo.rs piše da je odbila doći u Budvu jer su organizatori navodno očekivali da će na svečanosti, poput ostalih laureata, i pjevati, a za to joj nisu bili spremni platiti. Severinin menadžer Tomislav Petrović bio je nedostupan za komentar.

Idi na 24sata

Komentari 66

  • zmaja- 26.02.2014.

    Nda, težak je to posao izaći na pozornicu i otpjevati jednu pjesmu kao nekakav znak zahvale na primljenoj nagradi....

  • Tajna Osoba 26.02.2014.

    Nije novac pravi razlog zasto severina nije dosla u Crnu Goru! Pravi razlog jeste sto je najveca Balkanska Zvijezda-Svetlana-Ceca Raznatovic dobila oskara za Najbolju Pjevacicu Regije-prosle godine, znaci 2013! Serina je zakasnila i dobila nagradu ove 2014 godine, nicim izazvanim. Vidi se da severina uopste nije trebala da dobije nagradu ove godine. Sve je cista providna i jadna politika!!!

  • irenah 26.02.2014.

    Možda će naplaćivati i fotografiranje, pa ju ne budemo tako često viđali po svim portalima i novinama... Dao Bog

Komentiraj...
Vidi sve komentare