To je to što me zanima!

Crowe se rastaje jer ga je žena varala s plesačem iz showa?

Damian Whitewood bio joj je partner u showu 'Ples sa zvijezdama'. Tješio ju je dok je Crowe u Engleskoj snimao 'Les Miserables' i baš su tada postali iznimno bliski
Vidi originalni članak

Russell Crowe (48) i Danielle Spencer (43) u braku su od 2003. i imaju dvoje djece. Kad se saznalo da se on odselio iz njihova zajedničkog doma te da već neko vrijeme ne žive zajedno, počela su nagađanja oko uzroka bračnih razmirica. Prvo na listi bilo je glumčevo često izbivanje od kuće zbog poslovnih obaveza. 

Priča je sad dobila i drugu stranu. Danielle se navodno jako zbližila s Damianom Whitewoodom, plesačem koji joj je bio partner u showu 'Ples sa zvijezdama'. Uz Russellovo često izbivanje to je navodno glavni razlog za razdvajanje para. Damian je Danielle tješio dok je Crowe u Engleskoj snimao film 'Les Miserables' i tada su se najviše zbližili. Nagađa se da je Spencer čak prevarila Crowea s plesačem.

Plesač i pjevačica zajedno odlaze na koncerte i cijelo se vrijeme druže. Fotografije na kojima su zajedno objavljuju na Twitteru i ne boje se da će netko komentirati da su pretjerano bliski. 

Idi na 24sata

Komentari 43

  • Mislim Da 15.10.2012.

    Jadni "gladijator"...siroče....dojde mi suza na oko.... (psmtr bogatašku nabrijanu) Kaj je to uopče nekakva vijest ?????

  • user_46331 15.10.2012.

    Kako krasni klinci, rasfućkat radi Damjana ovakvu obitelj, baš je mama i supruga za 5.

  • user_50900 15.10.2012.

    Jbt, odakle joj hrabrost da vara Gladijatora?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare