To je to što me zanima!

Crta haljine: Robert Pattinson želi biti modni dizajner za žene

Zvijezda sage 'Sumrak' ima punu bilježnicu skica ženskih haljina. Robert Pattinson bi se želio afirmirati kao modni dizajner, no strahuje od negativnih kritika
Vidi originalni članak

Glumac kaže da obožava modnu industriju i nada se da će se afirmirati kao modni dizajner.

- Počeo sam crtati haljine i odjednom sam imao punu bilježnicu skica - rekao je Robert Pattinson (27) i dodao kako se jedino užasava kritičara.

Glumac je trenutačno slobodan. Prije nekoliko mjeseci prekinuo je trogodišnju vezu s Kristen Stewart (23) koja ga je prevarila s oženjenim redateljem Rupertom Sandersom. Pattinson je nedavno otkrio kakva ga djevojka može privući. 

- Mora znati tko je ona sama i biti sigurna u sebe. Vjerujem da je to zato jer ja nisam takav. Isto je i što se tiče odjeće. Ako izgleda dobro u onome što nosi, to je zato što se osjeća ugodno u svojoj koži - zaključio je glumac. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • boki 87 18.09.2013.

    Priznaj da si gay i točka.

  • vedran_zgb 17.09.2013.

    Kad uspiješ sa toliko godina u životu i namiriš sebe i svoje potomke za cijeli život onda počneš guštat u stvarima koje te vesele, opuštaju...zar to ne bi htio svatko od nas u životu? Ja imam takvu svoju želju koju vjerujem da ću si uspjeti ispuniti uskoro :)

  • kamujikobajaši 17.09.2013.

    a svašta majka rodi al traktor nemere

Komentiraj...
Vidi sve komentare