To je to što me zanima!

Cruise nabubrio zbog botoksa, a pokazao je i preplanulu put

Posljednjih godina pričalo se kako je pretjerao s botoksom, a u listopadu 2021. šokirao je javnost svojim izobličenim licem
Vidi originalni članak

Tom Cruise (60) pokazao je novi imidž dolaskom na crveni tepih nakon dugo vremena. Holivudski glumac viđen je nakon osam mjeseci na svečanosti za nominirane za Oscara u hotelu Hilton u Beverly Hillsu.

Njegov najnoviji film 'Top Gun: Maverick' osvojio je nominacije u nekoliko kategorija, uključujući i onu za najbolji film. Tom se na događaju pojavio u plavom odijelu s nešto dužom kosom i preplanulim tenom.

NEVJEROJATNA BROJKA Najplaćeniji glumac svijeta: Tom Cruise zarađuje više od 7000 dolara po izgovorenoj riječi...

Posljednjih godina pričalo se kako je pretjerao s botoksom, a u listopadu 2021. šokirao je javnost svojim izobličenim licem. Tada je snimljen na bejzbolskoj utakmici u društvu 26-godišnjeg sina Connora, a njegove je obožavatelje začudilo podbuhlo i natečeno lice.

O njegovu izgledu kasnije se oglasila i vrhunska estetska kirurginja Nyla Raja, čiji su pacijenti brojne slavne zvijezde, i detaljno objasnila za Daily Mail u čemu se krije tajna njegova lica o kojem se tada pričalo.

- Čini se da je Tom pretjerao s injekcijama botoksa i filerima, što je zapravo negativno utjecalo na njegov izgled. Bez pažljivog razmatranja strukture lica pacijenta rezultat zahvata može biti iskrivljen i neprirodan izgled - zaključila je.

ČOVJEK OD AKCIJE Tom Cruise skakao iz aviona pa se obratio fanovima: 'Hvala što ste dopustili da vas zabavimo...'

S njom se usuglasio i kirurg Ross Perry, koji je sugerirao da bi Tomov prema mnogima uznemirujući izgled mogao biti rezultat kombinacije viška kilograma i prečestih odlazaka na tretmane. Inače, glumac se zadnji put pojavio na crvenom tepihu u lipnju 2022. godine u Južnoj Koreji, a trebao bi prisustvovati i krunidbi kralja Charlesa III. (74) u svibnju ove godine.

POGLEDAJTE VIDEO: ACO PEJOVIĆ OTKRIO DETALJE ROMANTIČNE VEČERE

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 🦋reti 🦋 14.02.2023.

    Krafnica.🍩

  • 14.02.2023.

    Tom plaća korekcije, a kirurg vjerojatno, bezuspješno pokušava objasniti i odgovoriti ga!....

Komentiraj...
Vidi sve komentare