To je to što me zanima!

Cruiseova kći završila je tečaj: U Londonu radi kao frizerka

Isabella Cruise nije krenula stopama svojih roditelja. Tečaj koji je pohađala na prestižnoj akademiji trajao je 30 tjedana, a koštao ju je 15 tisuća funti
Vidi originalni članak

Posvojena kći Toma Cruisea (52) i njegove bivše supruge Nicole Kidman (47) završila je tečaj za frizerku na Vidal Sasson akademiji, a već je počela raditi i u njihovom prestižnom salonu u London. 

Isabella Cruise (21) nije krenula stopama svojih roditelja. Tečaj koji je pohađala trajao je 30 tjedana, a koštao ju je 15 tisuća funti to jest 145.000 kuna. 

- Puno radi i ne koristi imena svojih slavnih roditelja kako bi uspjela. Neki od njezinih kolega ni ne znaju da je ona kći Nicole i Toma - otkrio je izvor. 

Isabelli nije bio problem zbog posla se preseliti u Englesku. 

- Uživa u druženjima po njihovim kafićima i restoranima. Proširila je svoja poznanstva i ništa joj ne fali - rekao je izvor. 

Tom trenutačno snima novi nastavak 'Nemoguće misije'.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • kung fu panda 09.12.2014.

    bolje to nego da se pijana valja po klubovima

  • Lil Tunechi 09.12.2014.

    Da nije dijete slavnih sigurno bi išla na tako skup tečaj i to za frizera,kod nas s tim novcima završiš fax,a takvi tečajevi su obično besplatni,ali ona vjerojatno išla na najskuplji gdje te izučavaju frizeri koji friziraju slavne osobe

  • etica 09.12.2014.

    nekad si i ja razmisljam da sam trebala u frizere.

Komentiraj...
Vidi sve komentare