To je to što me zanima!

'Crveni vrabac': Njene vještine porazit će svakog muškarca

Dominika i njezina majka suočene su s neizvjesnom i tamnom budućnošću jednom kada ova primabalerina odustane od baleta. No mlada djevojka ima još talenata s kojima će preživjeti
Vidi originalni članak

Dominika Egorova (Jennifer Lawerence) ima puno 'uloga' u životu. Ona je predana kći koja će zaštititi svoju majku pod svaku cijenu, primabalerina koja je svoj um i tijelo dovela do apsolutnih granica i stručnjakinja u zavođenju i manipulaciji.

Kada zbog ozljede mora prestati s karijerom, Dominika i njezina majka bivaju suočene s neizvjesnom i tamnom budućnošću. Protiv njezine volje naređeno joj je da se prijavi u Sparrow School, tajnu obavještajnu službu koja obučava mlade i izuzetna ljude da koriste svoje tijelo i um kao oružje.

Nakon što je prošla perverzni i sadistički proces obuke, ona izlazi kao najopasniji Vrabac kojeg je program ikada proizveo. Naređeno joj je da zavede mladog CIA-inog operativca Nathaniela Nasha (Joel Edgerton) koji je zadužen za najvažniju obavještajnu krticu u ruskim redovima.

Pogledajte drugi foršpan

U glavnim ulogama su oskarovka Jennifer Lawrence, Nathaniel Nash, Joel Edgerton, Matthias Schoenaerts, nominirana za Oscara Charlotte Rampling, Mary-Louise Parker i oskarovac Jeremy Irons. Film je temeljen na istoimenom bestseleru New York Timesa.

'Crveni vrabac', u distribuciji Blitza, u naša kina stiže 1. ožujka.

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare