To je to što me zanima!

Crveno i tigrasto: Seve mamila poglede i pozirala s Bebekom

Pjevačica je s Bebekom snimila duet 'Tango' koji će se naći na njezinom novom albumu 'Dobrodošao u klub'. Na promociji Bebekova albuma družila se s kolegama
Vidi originalni članak

Pjevačica je na promociji albuma Željka Bebeka (66) 'Kad poljubac pomiješaš s vinom' plijenila poglede u pripijenoj dekoltiranoj žarko crvenoj haljini koju je upotpunila bundicom životinjskog uzorka i crvenim štiklama. U vinoteku Bornstein u Svetoj Heleni, Severina (40) stigla je kako bi podržala Bebeka s kojim je 1998. godine snimila duet 'Rastajem se od života'. Njihov novi duet 'Tango' uskoro će se naći na njezinom nadolazećem albumu 'Dobrodošao u klub'.

Severina je s osmijehom na licu nazdravljala šampanjcem s Bebekom i njegovom suprugom Ružicom te rado pozirala s veselim društvom. Promociju Bebekova albuma nisu propustili ni Antonija Šola, Branimir Mihaljević i Denis Dumančić iz 'Letećeg odreda' sa suprugom Zoricom.  

Idi na 24sata

Komentari 76

  • X MAN 10.12.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 2 teže opomene u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • user_231942 09.12.2012.

    ovo je koma..

  • ĐinoKostelec 09.12.2012.

    bebek,nije ti ovo trebalo

Komentiraj...
Vidi sve komentare