To je to što me zanima!

Crystal 'blati' Hugha Hefnera: Može se seksati tek 2 sekunde

Bivša zaručnica osnivača Playboya kaže da Hugh u krevetu nije spektakularan i dodaje da ga nije nikad ni vidjela golog jer se odbijao skinuti pred njom
Vidi originalni članak

Bili su zaručeni, zaljubljeni 'preko ušiju', nisu mogli jedno bez drugog i onda ga je 'napucala' pet dana prije vjenčanja. Nakon prekida s najvećim svjetskim plejbojem Crystal Harris (24) odlučila je 'udariti' ga tamo gdje najviše boli, po 'međunožju'.

- Seks a Hughom trajao je otprilike dvije sekunde i onda je jednostavno svršio. Bila sam luda svaki put kad smo se 'seksali' i nisam to više mogla trpjeti. Hugh me jednostavno ne napaljuje i nije mi seksi - rekla je Crystal u radijskoj emisiji Howarda Sterna. 

Playboyeva zečica dodala je kako nikada nije vidjela Hugha Hefnera (85) golog jer se nikad ne skida, čak ni kad želi biti intiman sa ženom. Nakon prekida s Hefom ,Crystal se jako puno druži sa sinom doktora Phila, Jordanom McGrawom.

Upitno je koliko Crystaline tvrdnje 'drže vodu' budući da Hugh guta Viagru kao da je čokoladica. Blizanke koje s Hefnerom žive već dvije godine, Karrissa i Kristina Shannon (21), tvrde da je Hefner gluh 'ko top', a gubi i pamćenje od silne Viagre koju uzima. 

Idi na 24sata

Komentari 30

  • pa šta je 27.07.2011.

    pa kako če duže kad si mu koljenom stisnula cjevčicu za dovod kisika

  • ZOGY 27.07.2011.

    Dedica od 85god. da joj nije sexy, to jednostavno nemrem vjerovati!

  • alfa33 27.07.2011.

    kad mu to kaže jedna elitna drolja najbolje da to shvati kao kompliment

Komentiraj...
Vidi sve komentare