To je to što me zanima!

Crystal Harris: Hugh je imao i druge djevojke pored mene

Bivša zaručnica osnivača Playboyevog carstva shvatila je da joj ipak nije ugodno što se Hefner viđa i s drugim ženama, a on svoje navike nema u planu promijeniti
Vidi originalni članak

Crystal Harris odlučila je otkriti razloge zbog kojih je otkazala vjenčanje samo pet dana prije termina. Naime, 25-godišnjakinja se nije mogla nositi sa životnim stilom Hugha Hefnera (85). U intervjuu za America's Entertainment Tonight Crystal je i zaplakala.

- Nisam bila jedina žena u Hughovu životu. Nisam se osjećala ugodno jer sam toga bila svjesna, a namjeravala sam se udati za njega. Brak je ipak samo za dvoje ljudi - rekla je Crystal za Hefnera koji je i poznat po svojim vezama s više djevojaka istovremeno, a čini se kako te svoje navike ni ne misli mijenjati. 

- Sve se odvijalo tako brzo. Zaprosio me ispred tri kamere i fotografom. Mislila sam da je to nešto što želim - objasnila je Crystal Harris koja je vjenčanje otkazala jer želi više novca i uspješnu glazbenu karijeru, a misli kako u barku s Hefnerom, to ne bi mogla postići. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • SekaAllTimeLow 18.06.2011.

    a gle "bombastičnog" naslova ahaha ko da je otkrila toplu vodu :)))

  • šumi 17.06.2011.

    moja cura je bolja!!!!

  • CINCIBELAA 17.06.2011.

    hilariously funny ..looooooool

Komentiraj...
Vidi sve komentare