To je to što me zanima!

Čuček: Štikle su mi cool, sreća da ih ima i u velikim brojevima

ŽENSKA MODA Premijeru mjuzikla 'Cabaret' glumac Dražen Čuček (41) proslavio je u odijelu i vrtoglavim potpeticama. Savladao je hod u štiklama i plesao do zore
Vidi originalni članak

Lakirao je nokte na nogama i rukama u crno kako bi bio u trendu. Glumac je obuo štikle jer je htio biti glamurozan u kazalištu.


- Želio sam na premijeru kao posebnu gošću pozvati Avu Karabatić. To mi nije uspjelo, pa sam obuo štikle jer sam htio da Ava, makar simbolično, bude prisutna - kaže Dražen Čuček.

U mjuziklu glumi kabaretskog majstora ceremonijala. U skladu s ulogom ponašao se i na proslavi prve izvedbe “Cabareta”. Došao je u muškom odijelu i štiklama te nasmijao kolege.


- Želio sam kritizirati crveni tepih i lažni glamur domaćeg svijeta slavnih - kaže glumac poznat po ulozi feminiziranog konobara u “Bitangama i princezama”. 


Dodao je kako je sretan što postoje trgovine ženskom obućom s velikim brojevima jer je štikle jedva našao. Dražen je tako dobro savladao hod u štiklama da je u njima plesao do zore.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Ovca009 02.06.2012.

    Pa malo je prestar, da sad isprobava nove modne trendove

  • Miss Bean 02.06.2012.

    Ruga se Čuček svima, od lažnih selebritija do pravih homofoba....

  • gandi1 02.06.2012.

    Čuček ima sve što je potrebno da bude savršen glumac: odlično pjeva, pleše, provokativan je i kao što rekoh super mi je kao glumac i on i Bitorajac.

Komentiraj...
Vidi sve komentare