To je to što me zanima!

'Čudesne zvijeri i gdje ih naći': Japan susreće Harryja Pottera

U videu kojeg donosimo, napravljenom za japansko tržište, Warner Bros. nam pokazuje magična bića i čarobnjačke scene. Ipak, treba jasno reći tko je zvijezda tog filma
Vidi originalni članak

Nakon što je J.K. Rowling opet oduševila svijet svojom dramom 'Harry Potter and the Cursed Child', zanimanje za Harryja Pottera još jednom je poraslo. A kako na novoj ekranizaciji romana smještenog u taj čarobnjački svijet, 'Čudesne zvijeri i gdje ih naći', radi redatelj odgovoran za zadnja četiri nastavka iz filmske franšize, David Yates, sve oči su opet uprte ka Potteru i njegovim avanturama.

U videu kojeg vam donosimo, napravljenom za japansko tržište, Warner Bros. nas mami nevjerojatnim magičnim bićima i spektakularnim čarobnjačkim scenama. Za razliku od dosadašnjih foršpana, u ovome glavnu ulogu ipak imaju čudovišta koja Newt Scamander (Eddie Redmayne) lovi.

Pogledajte video

U prvom filmu iz nove franšize pratimo Eddieja Redmaynea kao Newta Scamandera, stručnjaka za magična stvorenja koji se nađe u New York Cityju, u potrazi za odbjeglim čarobnim monstrumom.

Uz Redmaynea, u 'Čarobnim zvijerima' glumi solidna glumačka ekipa. Tako će se u ulogama raznih čarobnjaka naći Colin Farrell, Dan FoglerCarmen EjogoEzra MillerRon PerlmanJon VoightGemma ChanSamantha Morton te Alison Sudol. Sve ih pod redateljskom palicom drži prokušani znalac Harryja Pottera, David Yates dok je scenarij napisala sama autorica, J.K. Rowling. Uz taj film, u planu je već i nastavak za serijal.

'Čudesne zvijeri i gdje ih naći' u CineStar kina stižu u distribuciji Blitz Film i Video 17. studenog ove godine, a ako želite vidjeti druge uratke redatelja Yatesa, u kinu i dalje možete pogledati njegov ovogodišnji film, 'Legenda o Tarzanu'.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Dennyy 24.08.2016.

    "Uz Redmaynea, u 'Čarobnim zvijerima' glumi solidna glumačka ekipa. Tako će se u ulogama raznih čarobnjaka naći Colin Farrell, Dan Fogler, Carmen Ejogo, Ezra Miller, Ron Perlman, Jon Voight, Gemma Chan, Samantha Morton te Alison Sudol" .. nisam znao da je Collin Farrell, Ezra Miller, Jon Voight, Ron Perlman solidna glumačka ekipa, pogotovo naglasak na Farrell-a i Ezru Miller-a

  • hoohlahoop 24.08.2016.

    J.K. Rowling NIJE napisala Harry Potter nad the cursed child- ta knjiga je fan fiction koji se bazira na njenim likovima. Sto sirite dezinformacije? Lijepo pise na naslovnici knjige da su autori John Tiffany i Jack Thorne. Tako bi i onda i moja baba manda mogla napisat knjigu o harry potteru pa da j.k.rowling pokupi sve zasluge

Komentiraj...
Vidi sve komentare