To je to što me zanima!

Čudne ranice: Što to Britney Spears ima na lijevom gležnju?

Pjevačica se utegnula u usku haljinu i na zabavu 'X Factora' stigla u otvorenim sandalama u kojima su do izražaja došle čudne ranice na njezinoj lijevoj nozi
Vidi originalni članak

Pjevačica se na zabavi talent showa 'X Factor' u Los Angelesu pojavila u uskoj crnoj haljinici i visokim potpeticama. No umjesto oblina, poglede okupljenih najviše je zaokupirao nesvakidašnji izgled njezinih nogu. Otvorene sandale otkrile su čudnu ranicu na njezinom lijevom gležnju i nokte koji 'vape' za pedikurom. Britanski The Sun piše kako je pjevačica unatoč pretrpanom rasporedu koji ima kao članica žirija američke inačice talent showa ipak mogla izdvojiti neko vrijeme kako bi sredila svoje noge. No Britney nije dopustila da joj to pokvari noć i bila je u slavljeničkom raspoloženju. Sud je nedavno zbog nedostatka dokaza odbacio tužbu njezina bivšeg menadžera Sama Lutfija protiv njezine obitelji. Lutfi ih je tužio zbog raskida ugovora, njezinu mamu zbog klevete, a oca Jamieja zbog fizičkog napada. 

Poznato je da pjevačica već niz godina ima psorijazu koja joj se intenzivno manifestira u stresnim situacijama.

- U posljednje je vrijeme pod pritiskom i jako je nervozna. Stalno se češe po oštećenim dijelovima kože, ne može se suzdržati - otkrio je prijatelj pjevačice u rujnu i dodao da je Britney prestala koristiti kremu za psorijazu jer je peče.

Veliku ulogu u dobivanju te bolesti ima genetika, a povezuje se i i s dijabetesom, bolestima krvožilnog sustava, pretilošću i depresijom.

Idi na 24sata

Komentari 89

  • ostvaren 08.11.2012.

    u jbt, ajmo ju razapet! ima rane aaaaaaaaaaaaa

  • tončina 08.11.2012.

    počešala se..haha

  • mala vatra 08.11.2012.

    Ako ima psorijazu to je teško za nju jer se toga gada ne možeš riješiti, a psorijaza nije zarazna ni prenosna, to je genetska bolest.

Komentiraj...
Vidi sve komentare