To je to što me zanima!

Cumberbatch se obračunao s pljačkašima, policija ih traži...

Nisam se preplašio nasilnika, morao sam pomoći čovjeku, rekao je Benedict Cumberbatch, zvijezda serije 'Sherlock'. Svojom brzom reakcijom izazvao je oduševljenje fanova
Vidi originalni članak

Britanski glumac Benedict Cumberbatch (41) spriječio je pljačku dostavljača hrane koji je vozio bicikl u centru Londonu. Cumberbatch se sa suprugom, kazališnom redateljicom Sophiom Hunter (40) vozio u taksiju u blizini lokacije gdje snima seriju 'Sherlock' kada je na ulici primjetio četiri pljačkaša kako trče za biciklistom i udaraju ga bocom u glavu, piše The Sun

- Benedict je izletio iz taksija i vikao na muškarce da ostave mladića na miru. Potrčao sam i ja za njim. Glumac je primio jednog nasilnika, a ja drugog. Bio je iznimno hrabar i moram priznati da je on većinu odradio - rekao je taksist Manuel Dias (53). Dodao je kako je nasilnik htio udariti filmskog Sherlocka, ali on se vješto izmakao. 

- Izgleda kako su na kraju prepoznali holivudsku zvijezdu, pa su pobjegli. Cumberbatch je prišao povrijeđenom mladiću koji je bio krvav, pitao ga kako je i zagrlio ga nakon što je ovaj rekao da je 'ok' - rekao je taksist Dias. Tvrdi kako nije odmah primjetio da vozi poznatog glumca, a sada je u njegovim očima on pravi superheroj. 

- Bilo je nevjerojatno gledati Sherlocka Holmesa kako se bori s četiri napadača na uglu fiktivne adrese Baker Street 221B - našalio se taksist. Britanski The Sun ubrzo je kontaktirao i samog glumca. 

- Nisam se preplašio, morao sam pomoći čovjeku - rekao je Benedict. Svojom brzom reakcijom izazvao je oduševljenje fanova. 

Londonska policija još uvijek traga za napadačima. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Gabs 03.06.2018.

    Svaka cast!

  • 02.06.2018.

    heroj

  • kojajeura 02.06.2018.

    Battlefield Counterstrike

Komentiraj...
Vidi sve komentare