To je to što me zanima!

Cura Joška Lokasa odmara bez njega: Pameli je 'ukrala' kostim

Bivša Miss turizma Jelena i televizijski voditelj Joško u vezi su od kolovoza 2016. Dok se ona kupa i sunča, Lokas se vratio poslovnim obavezama...
Vidi originalni članak

Manekenka Jelena Katarina Kapa (26) nastavlja uživati u ljetnim radostima na Čiovu iako se njezin dečko, producent i voditelj Joško Lokas (46) već odavno vratio poslovnim obvezama. Jelena ne napušta Dalmaciju, kao ni plaže, a društvo joj ovoga puta pravi, kako kaže, majka Mirjana.

- Kad te mama vodi na more, maska i peraje su obavezna oprema - komentirala je bivša Miss turizma uz fotografiju te dodala 'budi dite to ti triba'. 

Jelena je pozirala u kupaćem kostimu kojega je proslavila glumica Pamela Anderson (51) u seriji 'Spasilačka služba'. Čak i godinama nakon serije, crveni kupaći kostim je i dalje popularan među ženama. 

Ovoga ljeta, osim što je posjećivala razne destinacije diljem Jadrana, otišla je i u Monaco zbog poslovnih zadataka. Manekenka redovito upućuje svojih nekoliko tisuća pratitelja na društvenim mrežama gdje se nalazi, sunča i što radi.

Često objavljuje atraktivne fotografije, a prošlog je mjeseca iznenadila i svojim gipkim tijelom. Bivša Missica se pohvalila da može napraviti špagu. 

Jelena i Joško su u vezi od kolovoza 2016. Lokas iza sebe ima propali brak s Ivanom Silom s kojom ima sinove Nou, Tomu i Jakova. Od Ivane se razveo 2009., a četiri godine nakon je rekao sudbonosno 'da' Nataši Janjić (36). I ta je je romansa završila, a voditelj je svojedobno rekao da od razvoda s Natašom nije u nikakvom kontaktu. 

ZABAVA! KVIZ: Jesi li Miroslav Škoro ili Thompson?

Idi na 24sata

Komentari 61

  • Dijanadidi 12.09.2018.

    Objasni Lokasu da si dite.....to ti triba....

  • iiiih 11.09.2018.

    Haha one 2 kuglice gore 😂😂

  • 11.09.2018.

    zgodna

Komentiraj...
Vidi sve komentare