To je to što me zanima!

Cure ih opsjedaju: Mika i Giba Vasić 'zapalili' zagrebački klub

Blizanci Mika i Giba Vasić, koji su nas svojim ekscentričnim ponašanjem u kući Velikog Brata prikovali ispred malih ekrana, posjetili su Zagreb i tulumarili do zore
Vidi originalni članak

Braća Vasić nedugo su nakon ulaska u kuću Velikog Brata postali miljenici stanara, ali i publike. Slavu blizanci duguju svojem osebujnom karakteru, kao i plesnim koreografijama, kojima su zabavljali i posjetitelje zagrebačkog kluba Ritz dugo u noć. Kao glavni zabavljači u BB kući, najpoznatiji blizanci Balkana svoju su avanturu nastavili i nakon izlaska iz kuće. Tako već mjesecima unaprijed imaju dogovorena gostovanja po klubovima. 

Posebno oduševljenje posjetitelja kluba izazvali su kada su izveli plesnu koreografiju na pjesmu Beyonce 'Put A Ring On It'. Zabava se produžila do ranih jutarnjih sati. 

 
Idi na 24sata

Komentari 90

  • SlavenPilipovic 31.12.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • david ruskan 31.12.2015.

    Curke samo češkanje je što možete dobiti od njih a za nešto više morate mijenjat spol :P

  • 7rudar7 31.12.2015.

    u hrvatskoj hit braća vasić,a jadne nam mladosti i njihovih uzora

Komentiraj...
Vidi sve komentare