To je to što me zanima!

Cure na večeri: Slavica, Petra i Tamara ignorirale su Bernieja

Majka i kćeri organiziraju tulum za darivanje prvog djeteta. Petra na proljeće treba roditi. U Americi je sa suprugom Jamesom Stuntom kupila kuću
Vidi originalni članak

Nakon rastave od Bernieja (82), koji se u kolovozu vjenčao s 50 godina mlađom direktoricom marketinga brazilske Formule 1, Slavica Ecclestone (54), izgleda, seli se u L.A.

Riječanku su kćeri nagovorile da napusti Veliku Britaniju. Petra (24), koja na proljeće treba roditi prvo dijete, u Americi je sa suprugom Jamesom Stuntom kupila kuću. U Los Angeles doselila se i Tamara (28), nakon prekida s Omarom Khyamijem.

- Pogodila me prevara, no život ide dalje - rekla je Tamara, koja je našla njegovu snimku seksa. Slavica, Petra i Tamara viđene su na večeri u talijanskom restoranu gdje su dogovarale detalje tuluma na kojem će prijatelji darivati Petrino još nerođeno dijete. 

Niti jedna nije bila na Bernievoj svadbi s Fabianom Flosi iako su bile pozvane.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • FatajeFata 17.12.2012.

    Slavica je po meni zaslužila svaki novčić koji je izvukla iz tog braka, a bome ga je i zaslužila..u toliko godina braka nikad se ništa nije čulo o njoj..u tipu afere..nedoličnog ponašanja ili slično...Udala se za njega iz ljubavi..prema novcu..al svaka čast toj ženi što ga je poštovala sve te godine..

  • starlight 17.12.2012.

    a Božićna želja..ništa!

  • karen 17.12.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Ovo vam je treća teška opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od tjedan dana. Bit će vam ponovno dostupan za 7 dana.

Komentiraj...
Vidi sve komentare