To je to što me zanima!

Cure se našalile: Znala sam da je Tyra visoka, ali baš ovoliko...

Poznata američka manekenka bila je gošća u showu Katie Couric. Tyra i voditeljica našalile su se razlikom u visini. Katie je visoka samo 154 centimetra, a Tyra 178
Vidi originalni članak

Tyra Banks (38) gostovala je u showu Katie Couric (55). Djevojke su zajedno pozirale i sve dobro nasmijale. Dok je i inače visoka Tyra obula štikle, Katie Couric (55) pored nje je djelovala gotova upola manja, a cjelokupnom dojmu pomoglo je i to što je voditeljica bila bosa. Tyra je inače visoka 178 centimetara, a Katie 154. 

- Znala sam da je Tyra visoka, ali ovoliko - našalila se voditeljica na Twitteru. Njihovu zajedničku fotografiju objavila je i sama manekenka na svom profilu na Twitteru prije gostovanja u emisiji. Ovo nije prvi put da su se našalile s razlikom u visini. Tyra i Katie na dodjeli nagrada u New Yorku fotografirale su se tako da se  voditeljica popela na stolac da budu jednake visine. 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • dadach_00 18.10.2012.

    Nas, koje smo niske treba ubiti po vašem?! Ja bih rađe bila niska nego imala 180 i bila visoka ko i dečko. A o štiklama ne bih mogla ni pomišljati (a obožavam ih). Bilo bi mi drago da imam još koji cm, ali sigurno bih rađe bila niska nego izrazito visoka.

  • _petra_ 18.10.2012.

    Tyra mi je prekrasna iako mi je malo cudno ispala na ovim slikama

  • mimi_zg 18.10.2012.

    178cm u 12cm stikle je 190cm, bome je to visoko.

Komentiraj...
Vidi sve komentare