To je to što me zanima!

Cure se u bikinijima namazane uljem hrvaju i stenju u ringu

Natjecateljice srpskog reality showa 'Maldivi, više od igre' svoje snage u hrvanju odmjerile su u ringu odjevene u bikinije i premazane uljem, piše srpski Kurir
Vidi originalni članak

Reality show 'Maldivi, više od igre' prikazuje se na srpskoj televiziji Happy. U srpnju se u kuću s tropskim ambijentom u Beogradu uselilo 16 natjecatelja od kojih svaki predstavlja po jedan grad. U borbu za glavnu nagradu od 50 tisuća eura (374 tisuće kuna) prvi su krenuli predstavnici gradova Subotice, Niša, Šapca i Novog Beograda. Svoje snagu i talente odmjeravali su tijekom dva tjedna.

- Projekat je odličan. Mladi se trebaju afirmirati u sportu, a ovo je odličan način da se pokažu i proslave svoj grad na pravi način - rekao je na otvaranju Aleksandar Šoštar, bivši golman vaterpolo reprezentacije za srpski portal www.vesti-online.com.

Ekipa pobjedom osvaja 10 tisuća eura (75 tisuća kuna) a osvojeni novac koriste za razvoj sporta u svom gradu.

 Svoje snage u hrvanju nedavno su odmjerile dvije natjecateljice u bikinijima, piše srpski Kurir. Dvije djevojke namazane uljem žestoko su se borile u ringu. Da bi došle do pobjede koristite su se različitim zahvatima, stenjale su, proklizivale, no nisu odustajale.

- Ovo natjecanje je važno za sve nas. Pomažemo svom gradu i sebe promoviramo, a novac je svima dobrodošao - rekla je Jelena Veljković iz Kruševca, trostruka prvakinja Srbije u judu.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • bipa 24.08.2011.

    meni se cini da su redakciji 24 sata ostali samo muskarci a sve su zene na godisnjem ... dajte neku temu i za nas zene

  • croforumas 24.08.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 4 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Caymann_1 24.08.2011.

    šta bi ti LIVE ?? hahahaha :P

Komentiraj...
Vidi sve komentare