To je to što me zanima!

'Curi sam kupio bombonijeru, ružu i parfem da dobijem seks'

UPOZNAJTE GA BOLJE Zoran je sa ženama uvijek bio direktan. Kad je kao tek punoljetni mladić u Osijeku vidio djevojku koja mu se sviđala, prišao joj je i prvo pitao je li slobodna
Vidi originalni članak

Farmer Zvonko Koprivnjak iz Popovca na prvi pogled je miran i sramežljiv, a zapravo je veliki šarmer i ljubitelj žena. Kaže da voli osvajati te zna kako ženi udovoljiti i što joj pokloniti.

Zvonko je sa ženama uvijek bio direktan. Kad je kao tek punoljetni mladić u Osijeku vidio djevojku koja mu se sviđala, prišao joj je i prvo pitao je li slobodna. Malo ga je čudno pogledala, no pozvao ju je na kavu i počeli su izlaziti i provoditi vrijeme skupa. Prekinuli su jer se morao vratiti u Baranju. Romantični Zvonko sjeća se da je tog dana kad su prekinuli bila subota.

S godinama je Zvonko osim svoje direktnosti počeo koristiti i svoju strast prema plesu kako bi šarmirao ljepši spol.

- Kako volim plesati i dobro plešem, jednu sam djevojku osvojio samo svojim plesom - rekao je Zvonko za RTL te nastavio:

- U jednim sam svatovima plesao čak i kad sam bio na štakama.

No kad ni ples nije pomagao, Zvonko je znao što žele vole i kako ih osvojiti.

- Kupio sam djevojci bombonijeru, ružu i parfem kako bih dobio seks - iskreno je ispričao.

Veseli Baranjac uvijek je spreman isprobati nešto novo, pa je tako ispričao i kako nije imao baš sreće s prvim stajanjem na role,

- Bili smo na trgu u Osijeku i htio sam naučiti voziti role. Tražio sam od kolege da probam i u jednom sam trenutku pao i toliko se ozlijedio da sam bio plav po cijelom tijelu - rekao je.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • bijesna baba 23.05.2017.

    OMG

  • Rasplodni bik 23.05.2017.

    "Da dobijem seks".Ne brini se.Ima u konzumu na akciji "seks" i mozes ga tamo dobiti povoljno.

  • _Varešak_ 23.05.2017.

    Što bi on htio, nema džabe ni u stare babe.

Komentiraj...
Vidi sve komentare