To je to što me zanima!

Cynthia Nixon sa zaručnicom je dobila sina Maxa Ellingtona

Christine Marinoni, zaručnica glumice Cynthie Nixon iz 'Seksa i grada', rodila je u ponedjeljak sina. Cynthia već ima dvoje djece, kćer Samanthu i sina Charlesa...
Vidi originalni članak

Cynthia Nixon (44) i njezina zaručnica Christine Marinoni (43) dobile su sina Maxa Ellingtona. Marinoni je u ponedjeljak rodila dječaka, a glasnogovornik glumice iz 'Seksa i grada' izjavio je da se Christine i dijete osjećaju dobro. Cynthia i sindikalna aktivistica vezu su započele 2004. godine, a zaručile su se 2009. Glumica, koja u 'Seksu i gradu' u ulozi Mirande glumi uspješnu odvjetnicu, majku i suprugu već ima dvoje djece, kćer Samanthu (14) i sina Charlesa (8) iz 15-godišnje veze s učiteljem Dannyjem Mozesom. Glumica, koja je pobijedila rak dojke, jednom je izjavila da se s Marinoni želi vjenčati u New Yorku u kojem sklapanje istospolnih brakova još nije dopušteno.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • kak-da-ne 09.02.2011.

    a viđaj ih, obje riđa prepone, mali bude mrkvica, još ak je tata neki crnac, kontrast je neizbježan :)

  • Lady Taky 09.02.2011.

    lezbe glupe to treba iskorijenit

  • dvi balote 09.02.2011.

    Društvo teško prihvaća različitosti zbog takvih idiota kao što ste vi.To što su one lezbijke ne povlači za sobom i to da će dijecu odgojiti lošije,drugačije od strejt parova,a kamoli da će tu dijecu "naučiti " homoseksualnosti jer se takvo što ne uči i postaje već se takvim rađa.Jedino što će ih naučiti je to da budu otvorena i prihvaćaju sve ljude bez obzira na sex orjentaciju,rasu itd.Danas sutra,neka,poneka od vas će postati majka,i zagarantirano je da će neka biti roditelj homoseksualnog djeteta,a žalosno je to da će poneka od vas biti sposobna se odreći svoga djeteta i neće vam biti najbitnija djetetova sreća već samo ono "što će selo reći ako se sazna" jer je to sramota u vašim očima i neće vam biti bitno kako se vaše dijete osjeća samim činom vašeg neprihvaćanja jednog dijela njega.

Komentiraj...
Vidi sve komentare