To je to što me zanima!

D. Arquette: Jennifer Aniston uništila mi je brak s Courteney

Glumac kaže da se Aniston stalno miješala u stvari koje je se ne tiču i uništila im brak. S parom je navodno provodila sve blagdane i vikende, a on joj nije bio po volji
Vidi originalni članak

Iako je, čim su počeli živjeti odvojeno, u radijskoj emisiji pričao o seksualnim iskustvima s drugim ženama, sad je krivicu za razilaženje prebacio na ženinu prijateljicu. David Arquette, naime, tvrdi da mu je u braku bilo savršeno dobro dok njega i Courteney Cox nije počela gnjaviti Jennifer Aniston. David kaže da se stalno miješala u stvari koje je se ne tiču i uništila im brak. Navodno ju je nazvao i rekao joj što je ide. Kaže kako zna da joj nikada nije bio simpatičan te da je zato i Courteney odlučila da više ne želi biti s njim. Jennifer je s parom navodno provodila sve blagdane i vikende, a nakon što su oni prekinuli savjetovala je prijateljici da nađe bogatog poduzetnika koji mora biti zgodan, za razliku od Davida. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • mali toćak 12.11.2010.

    koji lik, zato ga je i ostavila, seroonj....a

  • tajnamoja 12.11.2010.

    Sad vidim zašto im se brak raspao, on je od onih koji nisu nikada krivi nizašto.

  • _Malibu_ 12.11.2010.

    Ma daj mooolim vas... on nju prevario, a Jennifer mu je kriva za raspad braka hahahha Tipične izlike muškaraca koji varaju svoje žene/cure :) Pa da sam ja bila na mjestu od Jenn i vidim da mi je muž od frendice totalan idiot, normalno da bi joj dala to do znanja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare