To je to što me zanima!

D. Dragović dobila tek drugu nominaciju za nagradu Porin

Iako je na sceni godinama, Splićanka nije osvojila ni jednu diskografsku nagradu. Doris je ove godine nominirana za Porin u kategoriji Najbolji album zabavne glazbe
Vidi originalni članak

Svaka nagrada i priznanje umjetniku su važni, ali meni je iznad svega ljubav publike, rekla je Splićanka. Doris Dragović (53) ove je godine nominirana za Porin u kategoriji Najbolji album zabavne glazbe. Njezin dvostruki album “Koncert u Lisinskom” bori se s Miroslavom Škorom i albumom Rade Šerbedžije. Iako je Doris godinama na glazbenoj sceni, ovo je tek njezina druga nominacija za tu diskografsku nagradu.

Prvi put je bila nominirana za Najbolju vokalnu suradnju s Mladenom Bodalecom (56) za pjesmu “Baklje ivanjske”. Ipak, te 1997. godine u Opatiji nisu slavili oni nego Vanna i Tony Cetinski. Iako nije bila nominirana, Doris je na Porinu nastupila i 2005. godine u Osijeku. Zasad se ne zna hoće li nastupiti i na ovogodišnjem.

- Nisam ni znao da je nominirana, ali drago mi je. Doris trenutačno ima virozu i liječi se - rekao je njezin menadžer Alen Ključe. Pjevačica se prije desetak godina povukla s glazbene scene i posvetila radu s mladima. 


- Odjednom sam došla do zida. Nisam više imala što dati. U meni je vrištalo da se odmaknem sa scene - rekla je Splićanka.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • kokaza5 10.02.2015.

    Svako dobro joj želim. Nego nikako novinari da se pozabave sa njenim"menadžerom", svašta bi se tu iskopalo.:)

  • El Tractor 08.02.2015.

    Kraljica

  • Ivan Husnjak 07.02.2015.

    Malo kasne ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare