To je to što me zanima!

D. Dumančića u spotu 'Halo' okružile atraktivne trubačice

Leteći odred već je 23 godine na glazbenoj sceni. Dečki predstavljaju novi singl. Redatelj spota je D. Drinovac. Autor glazbe je Denis koji je s Fayom složio i tekst
Vidi originalni članak

Legendarni bend Leteći odred predvođen Denisom Dumančićem predstavlja novu pjesmu i spot pod nazivom 'Halo'. Autor glazbe je Dumančić koji je s Fayom složio i tekst, dok mu je pri raspisivanju aranžmana asistirao Branimir Mihaljević. Ovaj trio zaslužan je za velike hitove Mejaša, Lidije Bačić, Lane Jurčević, Ivane Kovač, Kumova kao i mnogih drugih izvođača. 

Leteći odred već je 23 godine na glazbenoj sceni. Prije dvije godine objavili su deveti studijski album 'Agent za ljubav' na kojem su se našli hitovi 'Svaki dan je s tobom poseban', 'Možeš ti sve što hoćeš', 'Volim te još', 'Studeni' i 'Dao sam ti dušu'. S pjesmom 'Priznaj mi' u kojoj se pojavljuje Ivana Banfić nastupili su na prošlogodišnjem CMC festivalu u Vodicama, a početkom ove godine s grupom Ulica kestena i pjesmom 'Charlie Sheen na Zagrebačkom festivalu. Redatelj spota u kojem Denisa Dumančića okružuju atraktivne trubačice, je Darko Drinovac.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 06.05.2015.

    Po čemu je ovaj bend "legendaran"? Svaki bend koji ima toliko svirki u nogama je odmah "legendaran"?

  • kokaza5 05.05.2015.

    Drinovac je sjajan režiser i čovjek. Vjerujem da će spot biti odličan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare