To je to što me zanima!

D. Lovren poštuje svoju ženu jer se i ona puno toga odrekla

Hrvatski reprezentativac za sebe misli da je najbogatiji čovjek na svijetu. Dejan obožava kada svoju kći odvede u vrtić, kaže da jako puno vremena provodi s njom
Vidi originalni članak

Dejan Lovren (25) je prvi put ugostio hrvatsku TV ekipu u trening kampu engleskog kluba Liverpool. U intervjuu za inMagazin nogometaš je rekao kako mu se sviđa Engleska, koliko mu znači podrška supruge te koliko ga je usrećilo očinstvo. 

Otac dvogodišnje djevojčice tvrdi da ga je očinstvo jako promijenilo. 

- Zaista mislim da sam najbogatiji čovjek na svijetu. Obožavam kada je vodim i odvodim iz vrtića, jako puno vremena provodim s njom - rekao je.

Za suprugu kaže da je najviše poštuje zbog toga što se odrekla puno toga zbog života u inozemstvu.

- Moraju ljudi shvatiti da je to težak život. Nije to tako lako, otići u inozemstvo. I ona se puno toga odrekla, kao što sam se i ja. Ni ona ne viđa svoju obitelj koliko bi voljela i zbog toga je poštujem. Znam da joj je nekad teško, ali jednostavno to je život. Ne može sve bit savršeno - ispričao je.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • MamaŽana2 28.10.2014.

    jadna,tako je žalim,ima love,ništa ne radi i sve ju je dočekalo na pladnju,tako joj je teško...kao da niti jedna druga žena se nečega nije odrekla u životu...

  • nutelllavolim 28.10.2014.

    Divno je kada vodi kćer u vrtić :)))

  • muskarac 28.10.2014.

    hahahha a cega se to ona tocno odrekla?? aaa jadnaaa smrc

Komentiraj...
Vidi sve komentare