To je to što me zanima!

D. Merlin uoči nastupa u finalu: Na Eurosongu je kao na lutriji

NIKAD SE NE ZNA Dino Merlin, predstavnik Bosne i Hercegovine, uz Estonce, Šveđane i Francuze slovio je 
za favorita. Smatra da je sreća važnija od pjesme
Vidi originalni članak

Prije 12 godina bio je sedmi na Eurosongu u Jeruzalemu. Dino Merlin (49) tad se natjecao s pjevačicom Beatrice, a izveli su skladbu “Putnici”. Ovogodišnji predstavnik Bosne i Hercegovine usporedio je Eurosong s lutrijom, a smatra i da je sreća važnija od kvalitetne pjesme. Prije nastupa u finalu, u koji je ušao s Estonijom, Rumunjskom, Moldavijom, Irskom, Danskom, Austrijom, Ukrajinom, Slovenijom i Švedskom, Dnevnom avazu je rekao da ima tremu.

- Samo da me posluži grlo i da sve prođe kako sam zamišljao - pomolio se Merlin, koji je na Eurosongu izvodio pjesmu “Love in Rewind”. Osim dobre izvedbe, scenskog nastupa i pripreme, smatra da je najvažnija sreća. Na ovogodišnjem natjecanju najviše mu svidio hit “The Secret is Love” Austrijanke Nadine Beiler.

- Dobri su mi i Bugarska, Francuska, Azerbajdžan i Italija. Meni je ipak najvažnije što sam održao riječ i nisam osramotio gledatelje iz BiH - smije se Dino. On je iz finala “istjerao” izraelsku predstavnicu, transeksualku Danu International, koja je pjevala hit “Ding Dong”.    

Idi na 24sata

Komentari 32

  • ivanabj 15.05.2011.

    meni se Grgčka pjesma najviše svidjela

  • DajanaFrljić 15.05.2011.

    hvala hrvatska !!! na 7 je*enih bodova fuj

  • zuti17 15.05.2011.

    je*ali vas slovenci -.-'

Komentiraj...
Vidi sve komentare