To je to što me zanima!

D. Zečić snimio spot za singl 'Tako sam sretan što te vidim'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Godinu dana nakon izlaska njegovog odličnog albuma 'Tvoj ću ostati', Dražen Zečić ponovo je u studiju. Uz rad u studiju snimio je spot za svoj novi singl
Vidi originalni članak

Jedan od rado viđenih izvođača na CMC festivalu je Dražen Zečić koji će se ove godine predstaviti s pjesmom 'Tako sam sretan što te vidim'. Godinu dana nakon izlaska njegovog odličnog albuma 'Tvoj ću ostati' na kojima se nalaze hitovi 'Ljubio sam nevjernicu', 'Tvoj ću ostati', 'Sve me više pjesme diraju....ja sa vinom nastavio', Dražen Zečić ponovo je u studiju. Bogata koncertna sezona koja je još uvijek u punom jeku poslužila je za promociju aktualnog albuma, ali Zečić nije zaboravio na dva najvažnija nadolazeća ljetna festivala pa će tako novi singl 'Tako sam sretan što te vidim' kojeg ćemo uživo čuti 14. lipnja u Vodicama biti odličan uvod u njegov novi studijski album.

Do njegovog izlaska ipak ćemo pričekati neko vrijeme, ali je zato kraj ovog mjeseca rezerviran za box set 50 originalnih pjesama koji na 3 CDa sadrži Zečićeve najveće hitove.

Radijsku premijeru pjesme 'Tako sam sretan što te vidim' poslušajte večeras u emisiji Glazbeni show Dalibora Petka, a na CMC televiziji pogledajte istoimenu premijeru spota kojeg je Zečić snimio u Splitu.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Moriss_1 13.05.2014.

    https://soundcloud.com/show-1/drazen-zecic-tako-sam-sretan tu mozete poslusat pjesmu,jer ovaj player na 24 sata ucitava jednu pjesmu 5 dana !!!

  • amaterka05 13.05.2014.

    eeee, da mi je sa ovim čovikom sist i kavu popit, pa osjetit te emocije!! Samo jedno poslijepodne provedeno u šetnji i čavrljanju i nebi bilo veće sreće! Možda bi i koju pjesmu napisali usput. Zeko, najbolji si!!!

  • Moriss_1 13.05.2014.

    Zeko nam je kralj,po meni najbolji pjevac i covjk na estradi naravno na nasoj!

Komentiraj...
Vidi sve komentare