To je to što me zanima!

‘Da sam bar ja majka Justinu Bieberu, tada ne bi pio alkohol’

Da je on moj sin, držala bih ga na oku, daleko od droge i alkohola. Bila bih prisutna u njegovu životu ne samo savjetima nego i konkretnim postupcima, kaže Michelle
Vidi originalni članak

Michelle Obama (50) ne osuđuje posrnulog pjevača Justina Biebera (19). Rekla je kako je on još dijete te da roditelji sad trebaju više nego ikad biti uz njega kako bi mu na vrijeme pomogli.

Nakon što se u Americi počela potpisavati peticija da predsjednik Barack Obama deportira Biebera u Kanadu, prva dama je odlučila progovoriti o cijelom slučaju.

- Da je on moj sin, držala bih ga na oku, daleko od droge i alkohola. Bila bih prisutna u njegovu životu ne samo savjetima nego i konkretnim postupcima - rekla je Michelle. Dodala je da bi više razgovarala s njim i pokušavala saznati što se krije u njegovoj glavi i zašto dolazi do nepotrebnih incidenata.

Nakon što je pjevač uhićen zbog brze vožnje u pijanom stanju, oglasila se i njegova majka Pattie Mallette, koja moli obožavatelje da i dalje budu uz njega.

- Ne osuđujte ga jer je posrnuo. Radije molite Boga da se oporavi - rekla je. 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • user_240163 23.02.2014.

    Kako vi ne razumijete da se Justin bogati na ovakvim člancima :) Zato i čini sve ovo, kako bi svi objavljivali o njemu, a pritom on zarađuje i to dobro :)

  • pinky-promise 11.02.2014.

    imaš i ti svoju djecu pa zato šuti i ne sudi drugima jer ne znaš što te čeka...

  • kung fu panda 10.02.2014.

    kao prva dama imaš ti pametnijih stvari nego voditi brigu o tuđem djetetu

Komentiraj...
Vidi sve komentare