To je to što me zanima!

'Da sam na Marijaninom mjestu ne bih izlazila van od sramote'

Izbačena stanarka Big Brother kuće otkrila je za srpski Press da je sramota to što je sebi Marijana dopustila. Mila na njenom mjestu od srama ne bi izlazila iz kuće
Vidi originalni članak

Fascinirana sam Sarinim bujnim poprsjem i priznajem da bih i ja voljela imati tolike grudi jer je to baš seksi, izjavila je Mila Tokić (21) za srpski Press.

Izbačena stanarka Big Brothera, koja bi voljela imati silikone poput Sorajinih, kaže kako od sramote ne bi smjela izaći iz kuće da se u showu ponašala poput Marijane Čvrljak . 

- Ja sam žena samo za svog supruga i da sam na mjestu Marijane Čvrljak, ne bih smjela od sramote izaći iz kuće, jer je zaista sramota to što je ona sebi dozvolila - rekla je udana Mila, koja ima petogodišnju kćer.

Idi na 24sata

Komentari 225

  • vladimir-vu 09.04.2011.

    .EBO TE ĐORĐ

  • vladimir-vu 09.04.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • Dobar momak 08.04.2011.

    Lijepo bi vas molio da se registrirate na slijedecem linku, nista vise ne trazim... http://www.weed-city.net/?weed=16178 Zahvaljujem svima... =)

Komentiraj...
Vidi sve komentare