To je to što me zanima!

'Da sam s bogatašem u vezi govorili bi da sam sponzoruša'

Njezin dugogodišnji dečko nema ništa protiv njezinog golišavog poziranja na društvenim mrežama, a kaže kako je njezinim roditeljima i prijateljima najbitnije da je ona sretna s njim
Vidi originalni članak

Bivša kandidatkinja showa 'Ljepotice i genijalci' Ena Friedrich (34) već se nekoliko puta skinula za magazin Playboy, a prvi put je bilo 2012. godine. Kaže kako bi bez razmišljala ponovno pristala slikati se za taj magazin, a dotad ima profil na stranici Only Fans, gdje objavljuje još provokativnije i golišavije fotografije.

Sve fotografije tamo su, kaže Ena, u vlasništvu stranice i nitko ih ne smije skidati i koristiti, a njezin dugogodišnji dečko nema ništa protiv njezinog poziranja. Njezine pratitelje zanimalo je zašto se odlučila baviti sponzorstvom i kako su roditelji reagirali na njezinog dečka. 

PLAYBOYEVA ZEČICA 'Ljepotica' Ena: Prodajem gole fotografije i radim u sex shopu

- Mojim roditeljima i prijateljima je najbitnije da sam ja sretna i zadovoljna s njim, a to koga ću ja 'uzdržavati' je moja stvar - rekla je Ena te dodala:

- Da sam s nekim bogatašem, pljucali bi po meni da sam sponzoruša. Neke ljude nikad neću zadovoljiti i to je u redu jer ih ni ne trebam zadovoljiti - rekla je Ena, koja puno zarađuje na svojim golišavim fotografijama na spomenutoj internetskoj stranici. 

- Kad mi se javio osnivač, zvučalo mi je kao neloša ideja pa sam pristala. Ne radim pornografiju, ali sam na fotografijama i videima golišava i naga, slično stilu koji se može vidjeti u Playboyu - ispričala nam je nedavno Ena. 

Ena radi u jednom zagrebačkom sex shopu te je napisala vlastitu knjigu, ali još čeka pravo vrijeme da je objavi. A do tada gleda reprizu showa "Ljepotice i genijalci", koja se trenutačno emitira na televiziji. 

Idi na 24sata

Komentari 35

  • 21.05.2020.

    A ne,s menom si!bjež

  • 20.05.2020.

    Koji silikon upotrebljavaš,ja bi trebo jedan amper zakrpat

  • tutek! 20.05.2020.

    Postoji li više igdje prirodna žena ili su sad sve plastične silikonom napumpane "ljepotice"? Srećom, samo ove koje se pokazuju su takve, većina "normalnih" žena su i dalje prirodne.

Komentiraj...
Vidi sve komentare