To je to što me zanima!

'Da to napravite kod mene u kuhinji odmah bi dobili otkaz'

Član žirija Mate Janković bio je ljut kada je u smeću pronašao veliki dio povrća kojeg je kandidat bacio jer ga je smatrao viškom. Kritizirao je natjecatelja V. Begu
Vidi originalni članak

S izazovom rezanja luka suočilo se pedeset kandidata showa 'Masterchef', a nakon što su pokazali kako vladaju tim umijećem žiri je izdvojio dvanaest najlošijih. Iako im je član žirija Mate Janković pokazao kako pravilno trebaju rezati luk, broj od devet ozlijeđenih muškaraca i tri žene dokazao je da to baš i nije tako jednostavno. Posljednja natjecateljica kojoj je žiri dao prolaznu ocjenu bila je Željana Ančić. Kako bi se izborili za ostanak u showu dvanaest najlošijih natjecatelja moralo je pripremiti jelo u sat vremena s namirnicama koje su izabrali sa štanda.

- Ne bacajte stvari u smeće - rekao je član žirija Mate Janković kojeg je razljutilo kada je u smeću vidio veliki dio povrća kojeg je kandidat bacio jer ga je smatrao viškom.

Pri prezentiranju jela kritizirao je natjecatelja Vedrana Begu.

- Puno si truda uložio, no trebam još razmisliti o tvom prolasku, a o jednoj stvari ne želim uopće ni razmišljati. Radi se o onoj stvari što sam našao u smeću - rekao je Janković te dodao da bi da to naprave kod njega u kuhinji odmah dobili otkaz.

Šest najlošijih kanididata moralo se oprostiti od showa nakon čega se nastavlja borba za ulazak u Top 20.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • pernica 24.03.2011.

    ne bacajte hranu!!!!! reče ovaj poznati, uobraženi kuhar...a kome će sva ta pusta hrana koju skuhaju kandidati- nego u smeće? a kud će luk pusti kojeg su narezali nego u smeće?...sve za bolju gledanost!!!!!

  • frčka 24.03.2011.

    dobro mu je rekao- treba imati poštovanja prema hrani!!! svaka čast...

  • DANCI 55 24.03.2011.

    ma šta se ovaj Mate umišlja da je bog,zato nitko kod njega neče i radit,umišljenko

Komentiraj...
Vidi sve komentare