To je to što me zanima!

Dadilja sa Simoninom kćeri na dan provede do 12 sati

Ksenija Tome Marinković odabrana je za dadilju kćeri Simone i Ante Gotovca na javnoj audiciji "Hrvatska top dadilja" u emisiji "Red Carpet"
Vidi originalni članak

Manekenka je javnom audicijom izabrala dadilju koja će čuvati i voditi brigu o malenoj Gabrijeli (2). Simona i Ante Gotovac u emisiji “Red Carpet” tražili su “Hrvatsku top dadilju” kojima su pred brojnim kamerama provjeravali znanje. Kandidatkinje su trebale demonstrirati umjetno disanje, previjanje pelena, hranjenje djeteta i drugo. Kseniju Tome Marinković Simona i Ante izglasali su kao najbolju. Ksenija, navodno, s malenom djevojčicom provodi i do 12 sati na dan. Simona uz manekenske angažmane svakodnevno trenira i učvršćuje tijelo. Poduzetnik Ante radi oko 10 sati na dan, pa ne stigne čuvati dijete.
Koliko plaćaju dadilju, obitelj Gotovac nije željala komentirati. Voditeljica Karmela Vukov-Colić je protiv dadilja.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • crnka84 21.06.2008.

    Pa oce i jedan dan proc bez jebene Simone \"sta je to ona napravila da bude u medijima\" Gotovac, mislim, ako nemate o cemu pisat, ukinite portal, pun mi je k.... i Simone i Ante i njihovog djeteta koje kao nemaju vremena cuvat, nek se uhvate motike. Zar u Hrvatskoj samo mafijasi dobivaju medijski prostor.

  • bipsi2 21.06.2008.

    Svakako joj je bolje s dadiljom nago s \"roditeljima\"....

  • sanja4 21.06.2008.

    za malu je bolje da bude što više sa dadiljama nego da vrijeme provodi sa ovim debilima od oca i majke.

Komentiraj...
Vidi sve komentare