To je to što me zanima!

Dado iz 'Smogovaca': Konačno sam našao ljubav svog života

Iako je glumac Kavur ulogu Dade dobio u seriji kad je imao devet godina i danas ga prepoznaju na ulici. Glumio je u tri sezone 'Smogovaca', a nakon toga se s roditeljima preselio u Australiju
Vidi originalni članak

Upoznao sam je lani. Bila je to ljubav na prvi pogled. Pozvao sam je na kavu i od tada smo nerazdvojni, kaže Alin Kavur (44), poznatiji kao Dado iz 'Smogovaca'.

Na svojoj Aleksandri (48) prvo je primijetio, kako kaže, lijepe plave oči. Potom je shvatio da imaju puno zajedničkih tema za razgovor i da ih iste stvari zanimaju. Danas tvrdi da su srodne duše. I njegovo četvero djece odlično ju je prihvatilo.

Pravi frajer: Alin Aleksandri pomaže u svemu, pa i u kuhanju. Ona ga hvali da sprema i najzahtjevnije slastice

- Probudila je u meni osjećaj za koji nisam ni znao da postoji. Pazim je, ugađam joj, volim je iznenaditi i želim ostarjeti s njom - priča Alin.

Svoju ljubav za advent je odveo u Beč. Božić i Novu godinu proslavili su zajedno. Često je iznenadi prijedlogom za putovanje. Aleksandra kaže da je Dado pažljiv i romantičan.

- Svako malo kažem prijateljicama da nisam mogla ni zamisliti da ovakva ljubav postoji - rekla je Aleksandra. Kaže da Alin ima snažan karakter i osobnost. 

Iako je ulogu Dade dobio kad je imao devet godina, i danas ga prepoznaju na ulici. Glumio je u tri sezone, a nakon toga se s roditeljima preselio u Australiju. 

Živio je u Melbourneu, radio na radiopostaji i svirao s bendom Nostalgija, koji je često bio prateća grupa hrvatskim izvođačima. U Zagreb se vratio prije desetak godina.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Liljana007 02.01.2018.

    Preslatko i preslatki ste par sretno !! Zgodni ste oboje i baš si pristajete Dado konačno si pronašao Marinu i u pravom životu se zove Aleksandra i zgodnija je čak od nje 😄 Ostao ti je sjaj u očima i onaj neodoljiv osmijeh Dadek sretno vam 😃

  • Andreazg_2 02.01.2018.

    I ja sam pravu ljubav pronašla u svojim srednjim godinama i zato vas kužim i koji je lijep osjećaj kad osjetiš doslovno u sebi ljubav i ljepotu svega uz to.Ne obazirite se na ove jadnice i jadnike jer uvijek ima takvih.Izgledate preslatko i baš ste super par Aleksandra prava si sretnica i Dado mi je baš oduvijek zgodan simpatičan još kao mali sa onom kosicom onim okicama tamnoput a i sad za svoje godine izgleda muževno privlačno i sa lijepim imenom baš mu stoji ime .Sretno vam od srca želim!!

  • 02.01.2018.

    el jesi? sretno

Komentiraj...
Vidi sve komentare