To je to što me zanima!

'Daj mi pusu': Ed Sheeran je strastveno poljubio komičara

UVIJEK JE ZA AKCIJU Dok su gledatelji pretpostavljali kako će komičarka Miranda Hart osjetiti Edove usne na svojima, on je iznenadio sve i 'bacio' se Grega Davisa
Vidi originalni članak

Ed Sheeran (24) je za vrijeme gostovanja u BBC-jevu showu '"Comic Relief: Red Nose Day'  napravio pravi spektakl. Naime, pjevača je nakon izvedbe komičarka Miranda Hart obavijestila o 'pravilu' prema kojem svaki izvođač mora poljubiti najvišeg voditelja.

I dok su gledatelji pomislili kako će upravo Miranda osjetiti Edove usne na svojima, on je iznenadio sve i strastveno poljubio Grega Davisa, a taj potez na društvenim je mrežama izazvao pravo oduševljenje.

Britanac obara rekorde s prodajom svoj novog albuma i singla te je prvi živući izvođač kojem je uspjelo imati 15 pjesama s jednog albuma u svjetskih Top 100 istovremeno. 

Sheeran je nedavno i otkrio da će imati manju ulogu u novoj sezoni serije 'Igra prijestolja'. 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Serviseronja 26.03.2017.

    Meni to i nije tako zabrinjavajuće jer vidi se da je zaje...cija, ali tu njegovu frizuru nikako ne mogu shvatiti. Ne mogu vjerovati da pored milion tih stilista, frizera, šminkera nitko da mu kaže daj se ošišaj, katastrofa ti frizura.

  • brko1 26.03.2017.

    Bljak, ode Svijet u PM!

  • Silvijasos 26.03.2017.

    Meni je on najbolji engleski pjevac, ali ovo nisam ocekivala 😨

Komentiraj...
Vidi sve komentare