To je to što me zanima!

Dala desetku Jakovu pa zbunila komentarom: 'Ja bih s njim na večeru, ali grupni seks ne bih'

Sinjanin Jakov po struci je kuhar, a gostima je za glavno jelo poslužio specijalitet od morskog psa. Naišao je na pozitivne i negativne komentare, a za stolom su ubrzo načete i zanimljive teme.
Vidi originalni članak

Ekipa se okupila kod domaćina Jakova Marendića u Splitu, a njegovi riblji specijaliteti su podijelili mišljenja kandidata te mu je bodovna prednost izmaknula za jedan bod.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sinjanin Jakov Marendić, koji je po struci kuhar, ljubazno je dočekao svoje gošće te ih je nakon kratkog aperitiva poslužio s čak dva predjela – salatom od hobotnice te paštetom od orade.

- Svidjelo mi se kako je to dekorirao, stvarno lijepo za jednog muškarca - pohvalila je Dunja njegovu dekoraciju stola, a Vjera je pohvalila ponuđena jela.

Nakon pohvala predjela, na red je stiglo glavno jelo koje su svi znatiželjno očekivali, no specijalitet od morskog psa je naišao na različite komentare – pozitivne, ali i negativne. Sandra se požalila da joj je jelo preslatko jer je Jakov koristio šećer u pripremi morskog psa kako bi bio manje gorak, a Vjeri je 'pohing bio gnjecav'.

ISKRENI SPLIĆANIN JAKOV Kandidat 'Večere za 5' iznenadio gledatelje: 'Mi ne želimo imati djecu, prevelika je to gnjavaža'

Komentari su izazvali reakciju temperamentnog domaćina koji je kratko zaključio:

- Ovo je tehnički ispravno, a kome ne odgovara – neka ne jede! 

Za desert je bilo ponuđeno hrskavo tijesto punjeno s kremom od sira koji je dobio same pohvale.

- Jedan od najboljih deserata koje sam probala - rekla je Vjera, dok Dunji nije bio dovoljno sladak, a Sandri je bio – savršen! Nakon što su se gosti zasladili, stiglo je iznenađenje, ali i zanimljive teme za stolom. Vjera je pokrenula temu od seksu, a gospođa Marija se odučila distancirati od neobičnih poziva:

- Ja bih s njima na večeru, ali na grupni seks ne bih! 

Kad je stigao red na ocjenjivanje, Marija je Jakovu dala desetku jer joj je sve bilo savršeno, a Vjera devetku jer je imala male zamjerke oko glavnog jela. Sandra mu je dala ocjenu 8 jer joj nije sjelo glavno jelo, a Dunja ocjenu 7 jer joj desert nije bio dovoljno sladak.

FIJASKO NA VEČERI ZA 5 Gosti kod Vjere ostali gladni, a domaćica u kuhinju vratila pune tanjure: 'Mlada je, naučit će...'

Tako je Jakov zaslužio ukupno 34 boda, što mu nije dovoljno da prestigne prvoplasiranu Sandru.
Može li Marija nadmašiti sve dosad, pogledajte u četvrtak u 20.15 sati na RTL-u!

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Vendetta. 09.09.2021.

    No dobro, zena je iskrena. To dvoje cesto idu skupa pa se ne treba cuditi

Komentiraj...
Vidi sve komentare