To je to što me zanima!

Dala otkaz u Victoria's Secretu jer je postala čedna kršćanka

BIBLIJA UMJESTO SEKSI RUBLJA Kylie Bisutti postalo je neugodno hodati po pisti u čipkastim gaćicama i grudnjacima jer takva odjeća nije u duhu kršćanstva
Vidi originalni članak

Ljepotica je dvije godine imala uspješnu karijeru kao manekenka Victoria's Secreta, no sad je odlučila kako je vrijeme da prestane šetati po pistama u seksi gaćicama i grudnjacima. 

- Biti manekenka za Victoria's Secret bio mi je san od djetinjstva. Noseći njihove revije dobro sam se zabavljala, no s vremenom mi je postalo neugodno paradirati okolo u rublju jer moja vjera, kršćanstvo, ne zagovara golotinju - kaže bivša anđelica. 

Kylie Bisutti (21) je, naime, postala predana kršćanka. U skladu s vjerom koja joj je sad vrlo važna u životu, smatra da ne bi bilo prikladno da pokazuje atribute cijelom svijetu već će tu poslasticu rezervirati samo za supruga Mikea Bisuttija.

- Počela sam puno čitati Bibliju i sve sam više osuđivala sama sebe zbog posla kojim sam se bavila i zaključila sam da bi najbolje bio da prestanem - pojašnjava ljepotica te dodaje da mladim kršćankama diljem svijeta ne želi poslati poruku da je u redu hodati okolo u seksi rublju i igrati se zavodnice.

Kakao bi djevojke koje se ugledaju u nju usmjerila na pravi put, Kylie će nositi samo revije na kojima će biti više pokrivena, dakle rublje ne dolazi u obzir.  

Idi na 24sata

Komentari 54

  • DamirKuća 10.02.2012.

    bilo joj dosta guzenja ... :D :D :D a sta ces

  • Palmira2 10.02.2012.

    Predlažem je za glasnogovornicu HBK - ali u ovoj uniformi - možda bi netko onda stvarno i počeo slušati njihove tlapnje.. E to bi bio biznis. Samo nešto znam da bi ovi iz "celibata" navalili na nju ko pčele na med pa bi trebala 5 zaštitara , svakog ko Rocky (naš domaći) , Ćelo, Ćenan i ostali kojih se i Chuck Norris prepadne u mraku...Žena je prelijepa. Jel može deal - odsada nek to bude klasika za objavljivanje , a ne kada otvorim novine da neko "čudo" moderne kirurgije ružno ko blatna felga skače sa naslovnice pa moram zatvarat laptop da djeca ne vide... Da ne bi imala traume..Ono doživotne, jer kad me kćer pita - "tata zašto ovaj striček s brkima ima tak velke usnice, jel ga netko prebio"? da moram objašnjavat a je to neka missica kćeri - a pita ona kako misica tata pa to je muško koje je dobilo dobre batine vidiš kako je sva natečena...Itd.itd...Znači odasad na page 3 ili 5 - samo pravi komadi. Jel može deal?

  • Palmira2 10.02.2012.

    Šteta od ...ova barem liči na nešto za razliku od raznih sraojadni..A valjda stižu mlade snage, pa se sama povlači. Što ne dođe ovamo - odmah bi postala misica/pjevačica/tv voditeljica/novinarka/ miss playboya u trenu. Ima moj glas ali odmah. Kao miss , kako se ono zove , nemrem se sjetit pošto to nitko valjda ne čita , ono glasili Buže i ekipe koja propovjeda kradeze sa mantijom. Nije "kula stražara" - to su oni još naporniji...Kako li se zove onaj list i radijo za koji se iz proračuna odvaja 100 milja kuna godišnjeg poticaja.. ma na vrh jezika mi je ali se nemrem sjetiti - eto tolko su bitni...

Komentiraj...
Vidi sve komentare