To je to što me zanima!

Dalibor iz 'Života na vagi' ušao je sa 158,6 kilograma, a sada je osvojio nagradu od 50 tisuća kn

Dalibor je ušetao neprepoznatljiv, a osim što je uspio skinuti kilograme, promijenio je i kosu iz smeđe u platinasto plavu. Na početku showa Dalibor je imao 158,6 kilograma, a sada vaga pokazuje 90 kilograma
Vidi originalni članak

Svi nefinalisti su redom pokazali velike transformacije koje su prošli otkako su došli u 'Život na vagi', ali i otkako su napustili show. Najveću promjenu je ipak prošao Dalibor

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dalibor je ušetao neprepoznatljiv, a osim što je uspio skinuti kilograme, promijenio je i kosu iz smeđe u platinasto plavu. Na početku showa Dalibor je imao 158,6 kilograma, a sada vaga pokazuje 90 kilograma.

Skinuo je ukupno nevjerojatnih 68,6 kilograma, odnosno 43,3 posto tjelesne mase. 

Skinuo je Tomu s prvog mjesta, koji je imao 42,2 posto i osvojio je nagradu od 50 tisuća kuna kao nefinalist s najboljim rezultatom. 

Podsjetimo, Dalibor je ispao iz showa u šestom tjednu kad se našao ispod crvene linije s 1,1% tjelesne mase. 

- Što je, tu je. Nije mi išlo, smršavio sam preko 20 kilograma, što ne bih sam uspio, ali dat ću vani sve od sebe i ne odustajem - zaključio je Dalibor.

GDJE JE NESTAO ČOVJEK? Toma je iz 'Života na vagi' ispao nakon što se udebljao, a sada je ukupno skinuo 60,4 kilograma

Dalibor je vani zaista dao sve od sebe i osvojio drugo mjesto u 'Životu na vagi'.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • raven1 20.11.2022.

    Njemu ne treba čestitati!!!! Vi koji ste gledali emisije znate da je on već jednom sam izgubio 50kg, a vratio 75kg. Zato što je smršavio vježbanjem dok se izgladnjivao. Nije jeo !!!! Garantiram da je istu stvar napravio i sada. Izgldnjivao se. Kaže da jede povrće? Ne vjerujem mu !!!! Mama mu je pomogla u tome? Ista ta mama pred čijim očima je kao dijete prestao jesti povrće s 4 godine, a ona je dozvolila da to traje do 26e godine ???! Sad odjednom mu je pomogla??? Oduzeo je gladovanjem nagradu Tomi. Ali Toma će zadržati svoje novo fit tijelo, dok će Dalibor vratiti natrag sve što je izgubio najvjerojatnije unutar godinu, godinu i pol. Bruka.

  • Strmy 91 20.11.2022.

    Vidim ga stalno vozi bicikl i šeta....

  • the game is over🖤 20.11.2022.

    Vauu🔝

Komentiraj...
Vidi sve komentare