To je to što me zanima!

Dalićev sin proslavio godišnjicu veze s bivšom misicom Almom

Par se upoznao na Zrću gdje je Dalićev sin radio kao DJ, a Alma kao voditeljica hostesa. Zadranka je studentica Pravnog fakulteta u Rijeci, a iako je na izboru bila prva pratilja trebala nas je predstavljati kao rezerva
Vidi originalni članak

Nekadašnja prva pratilja na natjecanju Miss Universe Hrvatske, Alma Fabulić (24) u vezi je sa sinom izbornika hrvatske nogometne reprezentacije, Tonijem Dalićem (27), a na društvenim mrežama pohvalila se obljetnicom. 

- Dvije godine ljubavi, sreće, smijeha i malo svađanja. I dvije godine kako sam u pravu uvijek - napisala je Alma na Instagramu i zaradila puno čestitki. 

Par se upoznao na Zrću gdje je Dalićev sin radio kao DJ, a Alma kao voditeljica hostesa. Zadranka je studentica Pravnog fakulteta u Rijeci, a iako je na izboru bila prva pratilja, na kraju je umalo predstavljala Hrvatsku na svjetskom izboru. 

MAGISTAR INFORMATIKE 'Ponosni otac': Zlatko Dalić se pohvalio uspjehom sina Tonija

Tadašnja misica Barbara Ljiljak imala je nezgodu uoči putovanja u Las Vegas, gdje se odvijao izbor, no za SAD nije otišla Alma već druga pratilja, Mirta Kušan.

- Direkcija Miss Universe Hrvatske rekla mi je kako bih prema pravilima ja trebala ići na izbor, ali da je zbog priprema koje će trajati samo dva dana nemoguće čekati moj dolazak iz Kine - pojasnila je tada medijim Alma ovu nesvakidašnju situaciju. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 24

  • 06.01.2020.

    On niđe veze, a ona ako nemože uhvatiti poznatoga, može sina od nekog poznatog!

  • prc_milojko 05.01.2020.

    Rječit na tatu...pala na priču o malom "princu'

  • kups123 05.01.2020.

    Majstore svaka ti čast,čača te poguro i odmah djevojku uvatio.prava si legenda kao i čača.bas sam sretan zbog vas,blago vama.a u jednu stranu sam i tuzan jer nemam sto za pojest dok vi trosite pare,hvala vam

Komentiraj...
Vidi sve komentare