To je to što me zanima!

Dalmacija dosadila Denisu Latinu pa traži kuću u Istri

Denis Latin s prijateljicom Marinom Marinović traži kuću za opuštanje. Prijatelji tvrde da je pravi razlog njihova pothvata ovisnost o šopingu u Italiji
Vidi originalni članak

On više nije veleposjednik. Prodao je zemljište nedaleko od Samobora. I ona se riješila viška nekretnina. Prodala je omanji stan u Zagrebu. U petak su sjeli u automobil i pojurili u smjeru Istre. Već tri dana razgledaju i “mjerkaju” stare kuće u unutrašnjosti poluotoka. Čim se umore, odaberu najbližu stanicu i tamo uživaju u istarskim delicijama - tartufima, teranu i malvaziji, fužima, šurlicama i ombolu.
- Dosta nam je Dalmacije. Cijelo djetinjstvo smo proveli tamo i sad smo se poželjeli promjene - kaže Latin. TV voditelj djetinjstvo je proveo u Vodicama, a poduzetnica Marina u Makarskoj.
- U užem izboru su tri kuće. Jedna od njih je u Motovunu, druga u Oprtlju, a treća u Brtonigli. Zasad smo najbliži ovoj u Brtonigli - objasnio je Latin. Tamo ima dovoljno stanovnika s kojima će se moći zabavljati i družiti ako slučajno jedno drugom dojade.
Bliski prijatelji tvrde da je pravi razlog njihova pothvata zapravo ovisnost o šopingu u Italiji. I Marina i Denis veliki su esteti.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • saras 22.01.2008.

    Denis, dodji u Brtoniglu. Vidjet ces da je Istra raj. Pogledaj i malo po Novigradu.

  • missruki 22.01.2008.

    idiot,nema do Dalamcije...raj na zemlji

Komentiraj...
Vidi sve komentare