To je to što me zanima!

Damiano pozirao u prozirnom grudnjaku i seksi najlonkama

Frontmen benda Maneskin odjenuo je mrežasto žensko donje rublje u najavi za novi video spot, a golišavi su i ostali članovi benda. Njihovi obožavatelji su izvan sebe zbog novih fotografija
Vidi originalni članak

Članovi talijanskog benda "Maneskin", koji su ove godine pobijedili na Eurosongu, često objavljuju provokativne fotografije i nose netipične modne kombinacije, a to su ponovili i na fotografiji s kojom su najavili svoj novi spot.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na crno-bijeloj fotografiji su frontmen Damiano David (22) i basistica Victoria De Angelis (21). Victoria je u odijelu, a Damiano je u donjem rublju. Obukao je mrežaste čarape, gaćice i grudnjak, a uz to nosi i štikle.

Svi članovi benda objavili su zasebne promotivne fotografije za spot, ali još nisu rekli kojeg datuma bi njihovi obožavatelji mogli očekivati spot za pjesmu "I Wanna Be Your Slave", koja je na engleskom jeziku.

Gitarist Thomas Raggi (21) i basistica Victoria pozirali su u cvjetastim sakoima, koji je Victoria odlučila držati raskopčanim i vidi se da ne nosi grudnjak. Dotle su bubnjar Ethan Torchio (20) i frontmen Damiano u mrežastim majicama koje ne skrivaju mnogo.

OBOŽAVAJU IH Maneskinovci kao klinci: 'Ova djeca su upravo došla do prvog mjesta na globalnoj ljestvici...' Njihovi obožavatelji oduševljeni su novim fotografijama i to nimalo ne skrivaju.

- Kako da dišem?; Umirem; Damiano izgleda bolje nego ja u donjem rublju; Kakve ikone - samo su neki od komentara.

Idi na 24sata

Komentari 130

  • ifana 10.07.2021.

    svima koji su protiv njega vjerojatno su uzori rasnog muskarca aca lukas, lazic i buba (boktepita ime)

  • 10.07.2021.

    Frizurica je najjača...

  • 10.07.2021.

    Kakvo je vrijeme došlo muškarci će nositi grudnjak a žene nakurnjak🤣🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare